«Αν νομίζει ότι σε αυτό είναι καλύτερος...» - Τα "καρφιά" της Κατερίνας Καινούργιου για τον Γιώργο Λιάγκα και το Πρωινό

«Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αν νομίζει ότι σε αυτό είναι καλύτερος...» - Τα

Η Μαρία Αναστασοπούλου παραχώρησε μία μικρή συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Δευτέρας 20/3, με την ίδια να δηλώνει πως δεν πρόκειται να φύγει από το κανάλι του ΑΝΤ1 σύντομα, εφόσον το συμβόλαιό της δεν λήγει μέχρι το 2024, ενώ εξήγησε πως υπάρχουν κάποια σενάρια που θέλουν το "Καλημέρα Ελλάδα" να τελειώνει μία ώρα νωρίτερα (δείτε εδώ την αλήθεια για την συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη).

Ακούγοντας τα λόγια της η Κατερίνα Καινούργιου, λοιπόν, θέλησε να κάνει κάποια σχόλια, τα οποία όμως απευθύνονται προς τον Γιώργο Λιάγκα και την δική του εκπομπή στον σταθμό, Πρωινό, και αφορούν την πιθανότητα να ξεκινάει και εκείνος νωρίτερα, έχοντας περισσότερη ώρα στη διάθεσή του (δείτε εδώ το "κράξιμο" που έπεσε εναντίον του).

Τα σχόλια της Κατερίνας Καινύργιου για τον Γιώργο Λιάγκα

«Δηλαδή θα είναι ο Παπαδάκης 06:00-09:00 και 09:00-12:00 ο Λιάγκας;», αναρωτήθηκε αρχικά η παρουσιάστρια, με τους συνεργάτες της να της εξηγούν πως υπάρχει συζήτηση ο Γιώργος Λιάγκας να αναλάβει τη ζώνη 09:00-11:00 και στη συνέχεια να ακολουθεί άλλη εκπομπή, με περισσότερο ψυχαγωγικό περιεχόμενο.

«Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; Μη χαθούν και τα διαφημιστικά όμως, να πάνε στο 11:00-13:00. Δεν ήθελε το κανάλι, ο Λιάγκας ήθελε», σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Α για να κάνει ο Λιάγκας μόνο την ενημέρωση; Αντικειμενικά είναι πολύ καλός σε αυτό. Να το κάνει πιο κοινωνικό, ας πούμε. Τα διαφημιστικά ίσως θέλουν μία γυναίκα», είπε τότε η Κατερίνα Καινούργιου και συμπλήρωσε: «Καλά κάνει, αν νομίζει ότι σε αυτό είναι καλύτερος. Εγώ μια ερώτηση έκανα, μην το πάμε όλο στον Λιάγκα».

«Εγώ συνάντησα πρόσφατα τον Γιώργο Παπαδάκη σε μία ταβέρνα και σας λέω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει του χρόνου πίσω από τις κάμερες», σημειώνει ξανά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.