«Φέτος ήταν διαφορετικά από άλλες χρονιές...» - Η αινιγματική ανάρτηση της Χρυσικοπούλου για τα γενέθλιά των κορών της

Λίγο μετά το διαζύγιό της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έχει δει τελευταία τη ζωή της να αλλάζει σε πολλά επίπεδα, αφού αρχικά ήρθε ο χωρισμός της με τον επί 9 χρόνια σύζυγό και πατέρα των παιδιών της, ενώ στη συνέχεια η ίδια και οι μικρές της μετακόμισαν σε νέο σπίτι (δείτε εδώ φωτογραφία από τη νέα τους γειτονιά).

Σε κάθε περίπτωση, η γνωστή δημοσιογράφος προσπαθεί να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μην αλλάξει η ζωή των κορών της και αυτό συχνά αποτυπώνεται και μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media.

Πρόσφατα μάλιστα τα κορίτσια της είχαν γενέθλια και έτσι μέσα από ένα post, που έκανε η Ελιάνα το Σάββατο 18/3 ευχήθηκε στις κόρες της, ενώ παράλληλα πόζαρε με τις εντυπωσιακές τούρτες γενεθλίων, που τους ετοίμασε.

Η ανάρτηση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου για τα γενέθλια των κορών της

«Και έφτασαν οι δύο πιο αγαπημένες μου ημερομηνίες του χρόνου, τα γενέθλια της Ισαβέλλας και της Βικτώριας, αλλά φέτος ήταν διαφορετικά από άλλες χρονιές, πιο συγκρατημένη η διάθεση για γιορτή, πιο σφιγμένη η καρδιά.
Βέβαια πάρτι έγιναν, συμμαθητές καλέστηκαν, φορέματα φορέθηκαν, πινιάτες έσπασαν και κεράκια σβήστηκαν, επάνω σε λαχταριστές τούρτες από τους @thecakersgr, που ξέρουν από μονόκερους και ξέρουν κι από Bluey (η καλύτερη παιδική σειρά κατά τη γνώμη μου, την παρακολουθούμε στην πλατφόρμα Disney+).

Βλέπεις, πιστεύω πως, ως γονείς, έχουμε την υποχρέωση να γεμίζουμε την ζωή των παιδιών μας με χαρά, ό,τι κι αν συμβαίνει σε εμάς τους ίδιους σε προσωπικό, επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο. Γιατί, όπως λέει ο μπαμπάς της Bluey, «τα λουλούδια μπορεί να ξαναανθίσουν, αλλά ένας άνθρωπος δεν έχει την ευκαιρία να γίνει παιδί ποτέ ξανά», έγραψε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Η πρώτη απάντηση της Χρυσικοπούλου για το διαζύγιο της

Μπορεί η είδηση του διαζυγίου της να έγινε γνωστή τον Νοέμβρη, ωστόσο η ίδια δεν είχε κάνει καμία αναφορά στο χωρισμό της. Μονάχα η παρουσιάστρια είχε "πετάξει" μια ατάκα στον αέρα του MEGA την οποία ωστόσο έδωσε αμέσως αφού κατάλαβε το λάθος της.

Για πρώτη φορά λοιπόν, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου όταν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν σε κοσμική εκδήλωση, μίλησε για το τέλος του γάμου της, χωρίς ωστόσο να δίνει λεπτομέρειες.

«Είμαι μία χαρά, δεδομένων των συνθηκών φυσικά. Δεν έχουν γίνει βεβιασμένες κινήσεις. Είμαι πολύ καλά γιατί είναι και τα παιδιά μου πολύ καλά. Δεν είμαι καθόλου σε φάση να το συζητήσω. Ακόμα και τώρα που με ρωτάς, μου φαίνεται περίεργη η ερώτηση γιατί είναι μία διαδικασία», είπε χαρακτηριστικά.