Ελένη Μενεγάκη: «Δεν έχω μπει ποτέ ούτε καν στην περιέργεια να την δω...» - Νέα "επίθεση" στην παρουσιάστρια

«Κάποιοι άνθρωποι, ακόμη και οι πιο επιτυχημένοι...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Το πρωί της Δευτέρας 20/3 στην εκπομπή του STAR, Breakfast at Star, μίλησε ο Αντώνης Πρέκας, ο οποίος σχολίασε τις προσωπικότητες της ελληνικής τηλεόρασης, από την Ζέτα Μακρυπούλια μέχρι και την Ελένη Μενεγάκη, "κατακεραυνώνοντας" μάλιστα την τελευταία με μία φράση.

Υπάρχουν κάποιοι παρουσιαστές τους οποίους θαυμάζει για τον τρόπο που δρουν μπροστά στις κάμερες, αλλά και πίσω από αυτές και η παρουσιάστρια του MEGA, φαίνεται πως δεν είναι μία από αυτές. Παρόλα αυτά, δεν μπορεί να πει τον ίδιο και για την Ναταλία Γερμανού (δείτε εδώ πώς "κατέκραξε" τον Γιώργο Λιάγκα).

Ο Αντώνης Πρέκας κατά της Ελένης Μενεγάκη

Ο ίδιος, λοιπόν, για την Ελένη Μενεγάκη δήλωσε: «Δεν έχω μπει ποτέ ούτε καν στην περιέργεια να δω εκείνη την ώρα τι γίνεται (στην εκπομπή της)», ενώ αναφερόμενος στη Ζέτα Μακρυπούλια τονίζει: «Μια χαρά δεν πάει αυτό που κάνει; Τις επιλογές σου δεν τις κάνεις με γνώμονα μόνο τη διάθεσή σου. Σταθμίζεις και άλλα πράγματα».

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ένα πρόσωπο στην τηλεόραση όπως τα τραπεζογραμμάτια: πληρωτέο άμα τη εμφανίσει», είπε στη συνέχεια.

«Η Ναταλία Γερμανού είναι ένα πρόσωπο χωρίς ακρότητες και κραυγές. Έχει ένα παγιωμένο κοινό και ό,τι της βάλεις απέναντι το κατασπαράζει», επισήμανε έπειτα, ενώ αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Τέλος, για τον Χρήστο Φερεντίνο ανέφερε: «Κάποιοι άνθρωποι, ακόμη και οι πιο επιτυχημένοι, νιώθουν κάποια στιγμή την ανάγκη της σιγουριάς. Ο Χρήστος ξέρει ότι είναι πιο σίγουρο να μείνει στον Alpha».

Οι δύσκολες στιγμές της παρουσιάστριας στην τηλεόραση

Μια άγνωστη αποκάλυψη έκανε η Ελένη Μενεγάκη την Τρίτη 7/3 στην εκπομπή της ''Ελένη'' σχετικά με την πορεία της στην τηλεόραση, καθώς όλοι θυμούνται, πως αρχικά η παρουσιάστρια ήταν η βασίλισσα της πρωινής ζώνης, πριν μεταφερθεί στη μεσημεριανή ζώνη.

Μια σχετική αποκάλυψη έκανε η Μενεγάκη μπροστά στο πάνελ της και μάλιστα έκανε γνωστό κάτι, που δε γνώριζαν όλοι σχετικά με τη μεταφορά της από την πρωινή ζώνη στη μεσημεριανή.

Έτσι λοιπόν, μαθεύτηκε πως δεν πρόκειται για κάποια επιλογή της Ελένης, μιας και την περίοδο, που είχε γίνει η αλλαγή, δε μπόρεσε ούτε ο Δημήτρης Κοντομημάς, με τον οποίο είχε πολύ καλές σχέσεις να τη βοηθήσει (δείτε εδώ την αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για τον Κοντομηνά).

«Κι εγώ όταν άλλαξα ζώνη και πήγα μεσημέρι δεν με έβαλε κανείς με το ζόρι. Και μάλιστα δεν ήταν περίοδος που ήταν ο Δημήτρης Κοντομηνάς, και το λέω αυτό γιατί είχα την άνεση να μιλάω μαζί του. Ήταν το RTL, δεν ήξερα κανέναν, όποιος ήταν…

Δεν με πίεσε ποτέ κανείς, πρόταση μου έκαναν. Μου είπαν “θέλεις να πας σε εκείνη τη ζώνη; Άμα δεν θέλεις θα μείνεις μόνη σου το πρωί, χωρίς πρόγραμμα πριν, χωρίς πρόγραμμα μετά το μεσημέρι”.

Θέλω να πω ότι δεν νομίζω ότι κανείς τα κάνει έτσι μόνος του και λέει “τώρα σε παίρνω από εδώ, πήρα για πρωινό, σε πετάω μεσημέρι, τώρα θα σε βάλω απόγευμα”. Δεν γίνονται αυτά», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη