«Θέλω πρώτα να λύσω μια παρεξήγηση» - "Πάγωσαν" όλοι με την εξομολόγηση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου στο Στούντιο 4

Να το πάρω πίσω...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θέλω πρώτα να λύσω μια παρεξήγηση» -

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου εμφανίστηκε για άλλο ένα απόγευμα στο πλατό της ΕΡΤ και στην εκπομπή Στούντιο 4, παρόλο που δεν αισθανόταν πολύ καλά (δείτε εδώ γιατί) και μαζί με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο υποδέχθηκαν ως καλεσμένο τους τον Αντίνοο Αλμπάνη.

Πριν ξεκινήσει η συνέντευξη, ωστόσο, η παρουσιάστρια θέλησε να μιλήσει για ένα ζήτημα που έχει προβληματίσει την κοινή γνώμη σε σχέση με τον ηθοποιό και να λύσει μία παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του, το τελευταίο διάστημα τουλάχιστον.

"Πάγωσαν" όλοι με την αποκάλυψη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου στο Στούντιο 4

«Εγώ θέλω πρώτα να λύσω μια παρεξήγηση. Επειδή έλεγαν ότι ο Αντίνοος έχει πολλές γυμνές φωτογραφίες στο προφίλ του. Σήμερα σε ακολούθησα και δεν ισχύει. Όλο ντυμένες βάζεις. Τζάμπα σε κατηγορούν. Είσαι πάρα πολύ ντυμένος.

Αλήθεια, επειδή τον ακολούθησα σήμερα κι ήθελα να δω γιατί λένε όλοι για το Instagram του Αντίνοου. Μπήκα μέσα και σε έκανα follow… αλλά δεν έχεις γυμνές φωτογραφίες. Μια χαρά κανονικό είναι το Instagram σου, ενός νορμάλ ανθρώπου. Πρόκειται περί παρεξηγήσεως. Αν αυτό που είπα μειώσει τους followers, να το πάρω πίσω», ανέφερε γελώντας η ίδια (δείτε εδώ την φωτογραφία που ανέβασε ο ηθοποιός και λίγα λεπτά αργότερα του την κατέβασε το Instagram).

Τι συμβαίνει με την υγεία του ηθοποιού

Καλεσμένος στην εκπομπή του OPEN, After Dark, βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 5/3 ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του και την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο πριν λίγα χρόνια, εξηγώντας ποια είναι η κατάστασή του σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, επισήμανε πως πλέον έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, αλλά, όπως συμβαίνει σε κάθε τέτοια περίπτωση, επειδή οι θεραπείες είναι έντονες και πολλές από αυτές δεν έχουν φτάσει σε τελικό στάδιο, προκαλούν άλλου είδους προβλήματα στον οργανισμό.

«Πλέον είμαι καλά, δόξα τω Θεώ. Τα δύσκολα έχουν περάσει και έχουν μείνει πίσω. Αυτό το οποίο πια καλούμαι να διαχειριστώ είναι κάποιοι χρόνιοι πόνοι οι οποίοι και έχουν μείνει εξαιτίας των θεραπειών. Έχω ολοκληρώσει τις θεραπείες, τώρα απλά εξετάζομαι ανά εξάμηνο για να δουν σε τι κατάσταση βρίσκομαι και αν υπάρχει κάποιος κίνδυνος», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Επειδή όμως δεν έχουν τελειοποιηθεί, οι θεραπείες αφήνουν διάφορα κουσούρια γιατί καταστρέφουν πέρα από τα καρκινικά κύτταρα και υγιή κύτταρα και αυτό δημιουργεί προβλήματα στον οργανισμό. Αλλά είμαστε πάρα πολύ αισιόδοξοι, πάρα πολύ χαρούμενοι και είμαστε εδώ παρόντες και ζωντανοί να μπορούμε να δουλεύουμε, να ελπίζουμε, να κάνουμε όνειρα».

«Με όλο αυτό αναθεώρησα πράγματα για τη ζωή, ναι, έτσι γίνεται. Κακώς όμως που γίνεται έτσι γιατί δεν πρέπει να φτάνεις στο χείλος του γκρεμού για να επαναξιολογείς τις καταστάσεις και τα πράγματα. Δεν πρέπει να ζορίζεσαι πια σε τόσο μεγάλο βαθμό» πρόσθεσε, ακόμα, ο ηθοποιός.