"Εσκασε" πριν από λίγο η είδηση για το "Βινύλιο" - Τι συμβαίνει με τον Αντώνη Κανάκη

Όλα όσα είπε στον αέρα του ΑΝΤ1!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor

Στο αποψινό (20/3) επεισόδιο της εκπομπής του ΑΝΤ1, «Ράδιο Αρβύλα» ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του ανακοίνωσαν την επιστροφή των τριών τελευταίων επεισοδίων του Βινύλιου. Αλλά έκανε λόγο και για τα τελευταία επεισόδιο των Ράδιο Αρβύλα για την φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Μετά την τραγωδία στα Τέμπη, που έχσαν την ζωή του 57 συνάνθρωποι μας και όχι μόνο (δείτε εδώ τον ακριβή αριθμό θυμάτων και αγνοουμένων), εξαιτίας των λάνθασμένων χειρισμών του 59χρονου σταθμάρχη, η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα έχει αλλάξει ριζικά.

Η ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη για το Βινύλιο

Όπως ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, το «Βινύλιο» επιστρέφει την Παρασκευή και για τρεις ακόμη εκπομπές με τη θεματολογία να αλλάζει λόγω των γεγονότων. Τη Παρασκευή (24/5) η εκπομπή θα είναι αφιερωμένη στη χρυσή δεκαετία των ’00s που οι περισσότεροι σκέφτονται με νοσταλγία.

Το τραγούδι που διάλεξε για να αφιερώσει στα θύματα από τα Τέμπη, ο πατέρας του Δημήτρη Ασλανίδη

Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν στην θέση του Βινύλιο (δείτε εδώ τον λόγο) το βράδυ της Παρασκευής (10/3) και δεν γινόταν για ακόμη μια φορά μετά τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες μετά την σφοδρή σύγκρουση των δύο τρένων στην κοιλάδα των Τέμπων στην Λάρισα και τους 57 ανθρώπους, που έχασαν τόσο άδικα την ζωή τους - δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο από τις κηδείες των θυμάτων.

Οι οικογένειες των θυμάτων, προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους, αφού δεν θα αντικρίσουν ξανά τα αγαπημένα τους πρόσωπα, καθώς είναι πάρα πολύ δύσκολο να χάνεις έτσι, με αυτόν τον τρόπο έναν δικό τους άνθρωπο. Στην εκπομπή, λοιπόν, του ΑΝΤ1 μετά την έναρξη του Αντώνη Κανάκη (δείτε την εδώ) ανέφεραν on air, ότι ο πατέρας του Δημήτρη Ασλανίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του, αφιέρωσε ένα τραγούδι τόσο στον γιο του αλλά και σε όσους έφυγαν τόσο άδικα.

Ο πατέρα του παιδιού, ζήτησε από τους Ράδιο Αρβύλα να βάλουν αυτό το τραγούδι και να το αφιερώσουν στα θύματα των Τέμπων.

Ο λόγος για το... Take me home από Country Roads γίνεται από σήμερα ένα τραγούδι που θα θυμίζει για πάντα αυτό, που πέρασαν και ακόμη νατιμετωπίζουν οι οικογένειες αυτών των 57 θυμάτων, που τόσο άδικα χάθηκαν.