«Είμαι στα καλύτερα μου...» - Οι δηλώσεις της Βαλαβάνη για τον Γρηγόρη Μόργκαν μετά το ταξίδι τους

Η αντίδραση της όταν την ρώτησαν για τη φημολογούμενη νέα σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είμαι στα καλύτερα μου...» - Οι δηλώσεις της Βαλαβάνη για τον Γρηγόρη Μόργκαν μετά το ταξίδι τους

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά το ταξίδι της στο εξωτερικό που κράτησε μια εβδομάδα και περίπου, γύρισε στην Ελλά ανανεωμένη. Πέρασε απίστευτες στιγμές μαζί με τους φίλους της, μέσα στους οποίους βρισκόταν και ο Γρηγόρης Μόργκαν, ο οποίος φημολογείται πως είναι ο νέος της σύντροφος από το καλοκαίρι (δείτε φωτογραφίες από τις διακοπές τους) μετά τον χωρισμό της.

Μπορεί να μην έχει ξεκαθαρίσει τι συμβαίνει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ωστόσο όταν την ρωτάνε για τη νέα της σχέση δεν την διαψεύδει, αντιθέτως αποφεύγει να μιλήσει. Βέβαια, στις εκπομπές λένε πως είναι μαζί και μάλιστα πολύ ευτυχισμένοι.

Όπως και να έχει, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της και έχει στο πλευρό της αγαπημένα της πρόσωπα.

Οι δηλώσεις της Βαλαβάνη για Survivor, Βασάλο και Μόργκαν

Μετά την επιστροφή της μάλιστα από το ταξίδι της, βρέθηκε σε event και οι δημοσιογράφοι της έκαναν ερωτήσεις για θέματα που απασχολούν στην ελληνική show.

Σε ερώτηση σχετικά με το Survivor All Star και τα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο, απάντησε «Έχω αρκετό καιρό να παρακολουθήσω Survivor», ενώ σε ερώτηση για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την παίκτρια με την οποία φημολογείται πως έχει σχέση είπε «Δεν γνωρίζω αν είναι ζευγάρι με την Σταυρούλα. Λέγονται πράγματα από ανθρώπους που είναι στην Ελλάδα και όχι στον Άγιο Δομίνικο».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή αποκάλυψε «Είμαι στα καλύτερα μου. Θα συνεχίζω να ανεβάζω φωτογραφίες (από το ταξίδι της στο εξωτερικό) έχω πολύ υλικό».

Στο ταξίδι αυτό σε εξωτικές και μη χώρες ήταν μαζί και ο Γρηγόρης Μόργκαν με τον οποίο λέγεται πως είναι ζευγάρι «Στην Καλιφόρνια ήμουν. Δεν τράβηξα μόνο τον Γρηγόρη Μόργκαν. Νιώθω πολύ άβολα (να μιλάει για την προσωπική της ζωή) αμήχανα».

Δείτε επίσης: Η μεγαλύτερη απόδειξη πως είναι full in love - Το τρυφερό βίντεο της Βαλαβάνη με το Γρηγόρη Μόργκαν