«Γιατί χτύπησες κάτω από τη ζώνη;» - Ένταση στο πλατό του ALPHA με Καινούργιου και Κονδυλάτο

Αναφορικά με τις φαρμακερές του ατάκες προς την Δέσποινα Βανδή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Γιατί χτύπησες κάτω από τη ζώνη;» - Ένταση στο πλατό του ALPHA με Καινούργιου και Κονδυλάτο

Καλεσμένοι στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης 21/3 ο Περικλής Κονδυλάτος και η Έλενα Γκρέκου μετά την αποχώρησή τους από το J2US. Μάλιστα, μέσα σε όλα, ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων απάντησε και για τις αιχμηρές ατάκες του για τη Δέσποινα Βανδή και την ενόχλησή του με τη στάση της στο μουσικό σόου.

Συγκεκριμένα, στις πρώτες μάλιστα δηλώσεις του μετά το τέλος του σόου, ο Περικλής πέταξε τις σπόντες και τα καρφιά του στην κριτική επιτροπή, χαρακτηρίζοντας μέχρι και "χαζή" την κριτική που δέχθηκε (δείτε εδώ όσα είχε πει). Χθες, μάλιστα, ο ίδιος αναφέρθηκε ξανά στο εν λόγω θέμα και ξέσπασε κατά της Δέσποινας Βανδή, ενώ μίλησε και για τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη (δείτε εδώ).

Οι νέες δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου μετά τα όσα είπε για την Δέσποινα Βανδή και το J2US

«Όταν θυμώνω καμιά φορά εκφράζομαι πολύ σκληρά και χάνω το δίκιο μου. Δεν τόλμησα να πω αυτό που με ενόχλησε στην πραγματικότητα και θέλω μιας και μου δίνετε το βήμα να το πω εδώ. Όταν ο κύριος Φασουλής είπε «μιλάω πολύ;», του απάντησα: όχι, ίσα-ίσα μας αρέσει. Εκείνη την ώρα είδα στο μόνιτορ την κυρία Βανδή, που δεν ήξερε ότι την παίρνει η κάμερα, να κάνει έναν υποτιμητικό μορφασμό.

Αυτό θέλω σας πω ότι με πλήγωσε πάρα πολύ. Στην τηλεόραση δεν προωθείται η αναλυτική σκέψη, είναι η ατάκα. Ο κύριος Φασουλής είχε έναν πολύ δομημένο λόγο αλλά δεν είπα ότι οι υπόλοιποι κριτές δεν το κάνουν» ξεκαθάρισε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος με την Κατερίνα Καινούργιου να τον ρωτά γιατί επέλεξε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του με ένα «χτύπημα» κάτω από τη μέση θίγοντας ένα προσωπικό κεφάλαιο της.

«Γιατί χτύπησες κάτω από τη ζώνη, γιατί έκανες δηλώσεις για την προσωπική ζωή;» ρώτησε η παρουσιάστρια.

«Το είπα γιατί τον έχω γνωρίσει (σ.σ. τον Βασίλη Μπισμπίκη) και είναι γυναίκα του και θεώρησα ότι δεν μπορώ να εκφράζομαι για τη γυναίκα του άσχημα γιατί εμείς οι άνδρες θεωρούμε τη γυναίκα μας προέκταση του εαυτού του» απάντησε ο Περικλής Κονδυλάτος.