Έντρομη η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τον αριθμό που έδειξε η ζυγαριά - Δεν πίστευε στα μάτια της

«Χριστέ μου αποκλείεται...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Με μία σειρά από βίντεο, που τράβηξε η Δήμητρα Αλεξανδράκη αυτή τη φορά στο Instagram τη Δευτέρα 20/3 αποφάσισε να ζυγιστεί και να μοιραστεί μαζί με τους φίλους της στα social media την αλλαγή, που είδε να συμβαίνει τον τελευταίο καιρό στο σώμα της.

Έτσι λοιπόν μιας και το μοντέλο είναι αποδεδειγμένα εντελώς ακομπλεξάριστο ανέβηκε στη ζυγαριά της και παράλληλα έδειξε σε όλους δημόσια, πως από τα 56 κιλά, που ήταν έφτασε στα 61 και κάτι με την ίδια να σοκάρεται.

Στη συνέχεια μάλιστα, τρώγοντας ένα μπολ με γεμάτο με σαλάτα δεσμεύτηκε σε όλους του διαδικτυακούς της φίλους, πως ξεκινάει δίαιτα και πως από τώρα και στο εξής με τη βοήθεια ειδικού θέλει να χάσει βάρος (δείτε την εδώ να πίνει από το μητρικό γάλα της Ιωάννας Τούνη).

Τα σχόλια της Δήμητρας Αλεξανδράκη με τα κιλά που πήρε

«Πόσα; Χριστέ μου… αποκλείεται. Ό,τι φάγαμε, φάγαμε. Ξεκινάει το μαρούλι. Ξεκινάμε διατροφή», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το ξέσπασμα της Αλεξανδράκη για την νευρική ανορεξία

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι μία προσωπικότητα έντονη και είναι γνωστό πως δεν διστάζει να δείξει τα συναισθήματά της προς το κοινό της. Πολλές φορές κρατάει τα ευχάριστα για τον εαυτό της, όπως έκανε με τον πρώην σύντροφό της τον οποίο έκρυβε και δεν έδειχνε ποτέ (δείτε τον εδώ), όμως όταν είναι θυμωμένη ή στεναχωρημένη, τότε είναι που έχει πιο πολύ ανάγκη να το επικοινωνήσει με τον κόσμο που την παρακολουθεί.

Τα ξεσπάσματά της, ωστόσο, το τελευταίο διάστημα είναι απανωτά. Τις προάλλες, για παράδειγμα, "τα έβαλε" με τον κρυφό της θαυμαστή όταν κατάλαβε ότι η κατάσταση ξέφυγε από τα όρια, ενώ δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που άρχισε να φωνάζει για τα μηνύματα που δέχεται για την καθημερινότητά της.

«Και επειδή μπήκα λίγο τώρα και έριξα μια ματιά στα μηνύματα. Για δύο τρεις εξυπνάκηδες που μου έγραψαν αυτή τη δουλειά είχες; να πας στο γυμναστήριο;”. Όχι ψυχούλα μου καλή, πήγα νωρίτερα έκανα τις δουλειές που έπρεπε να κάνω, βρήκα τον χρόνο να πάω να κάνω τη γυμναστική μου και μετά συνέχισα να πάω να κάνω τις υπόλοιπες δουλειές μου.

Θες να σου γράψω αναλυτικά ακριβώς που πήγα και ποιους είδα και με ποιους μίλησα και σε ποια σημεία βρέθηκα. Με βλέπεις θέλω να είμαι γλυκούλα, δεν με αφήνεις, θέλεις να βγάλω την ίαινα από μέσα μου και να αρχίζω να κατασπαράζω. Άντε γεια τώρα τα λέμε σε λίγο. Έξαλλη πάλι», ανέφερε χαρακτηριστικά.