«Λαμβάνουμε κάποια μηνύματα...» - Η αποκάλυψη του Ορέστη Χαλκιά μετά την είσοδο του Maestro στο Netflix

Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα για την 2η σεζόν;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Λαμβάνουμε κάποια μηνύματα...» - Η αποκάλυψη του Ορέστη Χαλκιά μετά την είσοδο του Maestro στο Netflix

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τρίτης 21/3 ο Ορέστης Χαλκιάς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την είσοδο του Maestro στο top10 του Netflix και τα μηνύματα που λαμβάνει από το εξωτερικό (δείτε εδώ ακριβώς σε ποια θέση βρίσκεται στην κατάταξη).

Το Maestro προβάλλεται 3 μέρες σε ολόκληρο τον πλανήτη και τα σχόλια για τη σειρά είναι άκρως αποιθεωτικά, με μερικούς να αναφέρονται στην μουσική που έχει επιλέξει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και άλλοι στο συναίσθημα που μεταδίδει μέσα από την εκάστοτε ιστορία (δείτε εδώ μερικά από τα ξένα tweets).

Οι δηλώσεις του Ορέστη Χαλκιά για το Maestro

«Όταν είπα στους γονείς μου ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, μου είπαν: καλό κουράγιο. Μάλλον εγώ είμαι το τυχερό μου αστέρι, το πείσμα μου για να αντέχω σε αυτόν τον μαραθώνιο που λέγεται υποκριτική. Έχει πολλά εμπόδια, δυσκολίες και θέλει γερό στομάχι.

Σήμερα μου ήρθε ένα μήνυμα από τις Φιλιππίνες. Το Maestro βλέπουμε ότι πετυχαίνει και αυτό μας χαροποιεί. Λαμβάνουμε κάποια μηνύματα σιγά-σιγά από Ιταλούς, Γερμανούς, Βέλγους. Είναι φοβερό αυτό, ξέρουμε ότι πλέον κάναμε κάτι καλό και με τη βούλα.

Ξεκινάμε τα γυρίσματα στις αρχές Απριλίου με Παξούς, Αθήνα και ό,τι άλλο χρειαστεί. Από Σεπτέμβρη-Οκτώβρη ξέρω ότι θα ξαναπάμε στους Παξούς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ορέστης Χαλκιάς.

Τι θα δούμε στον δεύτερο κύκλο;

Τα γυρίσματα για την δεύτερη σεζόν της σειράς, Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Απρίλιο για αυτό και οι πρωταγωνιστές επιστρέφουν στους Παξούς, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Secret και η Σπυριδούλα Τριάντου ενώ θα δούμε κι άλλα νέα πρόσωπα!

Στην πρώτη σεζόν και συγκεριμένα στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε τον Ορέστη και την Αλεξάνδρα να φεύγουν για την Αθήνα, ωστόσο όπως αποκαλύπτεται, µια αφορµή θα τους αναγκάσει να επιστρέψουν στο νησί, καθώς υπάρχει ένα µεγάλο µυστικό. Οι ανατροπές θα είναι µεγάλες, όπως και τα ερωτικά πάθη, που θα βάλουν σε κίνδυνο τους πρωταγωνιστές, καθώς θα βγουν στην επιφάνεια και αλήθειες, που θα θέσουν τις ζωές όλων σε κίνδυνο.

Αναφορικά, τώρα, με το φινάλε της ιστορίας, το καλό θα κερδίσει, ακόµα και αν αργήσει, καθώς όπως γράφεται στην εφημερίδα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τείνει πάντα προς την ισορροπία ως άνθρωπος και αυτό κάνει και στις δουλειές του, αποτέλεσµα που έχουµε δει σε προηγούµενες σειρές µε την υπογραφή του.

Η υπόθεση του Maestro 2

Μάλιστα, μετά το τέλος του «Maestro» θα ξεκινήσει ο κύκλος της νέας συνεργασίας του Χριστόφορου µε το Netflix καθώς όπως γράφει η εφημερίδα Secret η συνδροµητική πλατφόρµα έχει προτείνει στον δηµιουργό τη δηµιουργία µιας αγγλόφωνης σειράς, µε ξένους ηθοποιούς.