«Αν δεν έχεις να πεις κάτι, βούλωστο» - Αμηχανία στην έναρξη του Καλό Μεσημεράκι με την ατάκα του Νίκου Μουτσινά

«Σήμερα εγώ θα είμαι δύο ώρες μουγκός»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αν δεν έχεις να πεις κάτι, βούλωστο» - Αμηχανία στην έναρξη του Καλό Μεσημεράκι με την ατάκα του Νίκου Μουτσινά

Για ένα ακόμη μεσημέρι ο Νίκος Μουτσινάς καλησπέρισε τους τηλεθεατές μέσα από την εκπομπή του και μάλιστα θέλησε να κάνει ένα μικρό αλλά γεμάτο νόημα σχόλιο στην έναρξη, χωρίμως να αποκαλύπτει τον λόγο που θέλησε να πει κάτι τέτοιο.

Το σχόλιο όλο νόημα του Νίκου Μουτσινά στην έναρξη του Καλό Μεσημεράκι

«Παιδιά, ακούστε λίγο… Θα μου πεις “τώρα το θυμήθηκες;”, τώρα το έμαθα! Άμα δεν έχει, λέει, να πεις κάτι, βούλωστο. Σήμερα εγώ θα είμαι δύο ώρες μουγκός.

Τα πράγματα, παιδιά, εξαιρετικά, δεν λέμε υπερβολές. Τα πράγματα πάνε, πηγαίνουν, θα δούμε, ο Θεός μαζί μας…», είπε ο παρουσιαστής και αμέσως μετά υποδέχτηκε την Βάνια, η οποία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης που είναι σήμερα 21/3, θέλησε να του... απαγγείλει!

Σούσουρο εντωμεταξύ έχει προκαλέσει από χθες η κατηγορία που κυκλοφορεί για τον Νίκο Μουτσινά, ότι δηλαδή "βγάζει μεροκάματο εξευτελίζοντας ανθρώπους" -δείτε εδώ ποιος το είπε.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Όταν ο παρουσιαστής αποκάλυψε την απόφασή του να σταματήσει του χρόνου την τηλεόραση

Ο παρουσιαστής είπε πως εάν την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, δεν θα παρουσιάζει κάποια εκπομπή είναι μια καθαρά δική του απόφαση και κανενός άλλου - δείτε εδώ τα σχόλια της Καινούργιου για το ζήτημα.

«Δεν το θέλω καθόλου αυτή τη στιγμή αυτό που θα κάνω αλλά είναι ανάγκη να βγω να μιλήσω γιατί έχει γίνει μια παρεξήγηση. Κάπως έχει ακουστεί ότι με διώχνουν από τον ΣΚΑΪ, εκτός αν δε μου το έχουν πει και κάνω τον βλάκα αυτή τη στιγμή. Αλήθεια, συνήθως δε μιλάω γι’αυτό αλλά θα μιλήσω αυτή τη στιγμή και θα πω ότι δεν ισχύει καθόλου.

Είναι μια δική μου απόφαση να μην κάνω δική μου εκπομπή του χρόνου… Θα τα πω και παρακάτω απλά ήταν κάπως απότομο και άγριο αυτό που έγινε και επειδή ο κόσμος γενικά είναι σε μια ένταση με όλα αυτά που συμβαίνουν ή δε συμβαίνουν, για το συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχει λόγος γιατί δεν είναι αλήθεια» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.