«Πήγαμε σε σύμβουλο γάμου...» - Η αποκάλυψη της Χριστίνας Αλούπη για τον σύζυγό της μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα

«Με το δεύτερο παιδί χάθηκαν οι ισορροπίες στην σχέση και...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Πήγαμε σε σύμβουλο γάμου...» - Η αποκάλυψη της Χριστίνας Αλούπη για τον σύζυγό της μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα

Η Χριστίνα Αλούπη, το πρωί της Τρίτης 21/3 παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Mega Καλημέρα, και απάντησε σε ερωτήσεις για την ζωή της στην Αμερική, την απόφασή της να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά και για την οικογένειά της και τον σύζυγό της, ο οποίος δεν έχει έρθει μαζί της στην πατρίδα της, καθώς εργάζεται ακόμα στην άλλη ήπειρο.

Σε προηγούμενη συνέντευξή της είχε εξηγήσει πως ο γάμος της, παρά την απόσταση, δεν αντιμετωπίζει κρίση, και αυτή τη φορά, προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως καταφέρνουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να κρατήσουν την φλόγα του έρωτά τους ζωντανή (δείτε εδώ ποιος είναι ο άντρας της).

Η αποκάλυψη της Χριστίνας Αλούπη για τον γάμο της μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα

«Έλειπα 13 χρόνια από την Ελλάδα, τώρα είμαστε εδώ 9 μήνες. Είμαστε καλά με τα παιδιά, έγινε μια ομαλή μετάβαση και είμαστε σε καλό δρόμο», είπε αρχικά και στην συνέχεια περιέγραψε πώς πήρε την απόφαση με την οικογένεια της να επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη: «Κάποια στιγμή είχα αρρωστήσει πολύ έπρεπε να πάω νοσοκομείο και δεν είχα πού να αφήσω τα παιδιά. Αποφάσισα να γυρίσω στην Ελλάδα για τον κορωνοϊό και λόγω της βίας ειδικά στα σχολεία». Και πρόσθεσε: «Είδα το παιδί να παίζει με κάλυκες, έπαθα σοκ δεν ήξερα αν είναι σφαίρα ή κάλυκας».

Όσον αφορά τον γάμο της, επισήμανε: «Δεν μου στοίχισε ότι γράφουν πως έχω χωρίσει. Πιο πολύ ανησυχώ για τους ανθρώπους στο οικογενειακό περιβάλλον. Πήγαμε σε σύμβουλο γάμου, τα ζευγάρια εδώ στην Ελλάδα δεν ζητάνε βοήθεια. Με το δεύτερο παιδί χάθηκαν οι ισορροπίες στην σχέση κι εκεί λες ή θα το αφήσω να πάρει την κατρακύλα ή θα κάνω κάτι».

Δεν δίστασε, μάλιστα, να μιλήσει για τις αισθητικές επεμβάσεις: «Εάν νιώσω ότι θέλω να κάνω κάποια αισθητική επέμβαση θα το κάνω, χαίρομαι που περνάνε τα χρόνια. Μακάρι να περάσουν άπειρα χρόνια και να γινώ μια γιαγιά».

Αναφορικά με την τηλεοπτική της παρουσία είπε: «Θα ήθελα να επιστρέψω στην τηλεόραση με κάτι που μου ταιριάζει. Θα έκανα πρωινό ξανά αλλά όχι το ίδιο φυσικά. Ένιωθα την ανάγκη πως πρέπει να αποδείξω στους πάντες ότι δεν είμαι χαζή και δεν έβγαζα τον πραγματικό μου εαυτό προς τα έξω».

«Τα πιο κολακευτικά σχόλια τα δέχομαι για τα μάτια, όλα ”τα παίρνει η μπάλα”, δεν έχω παράπονο. Δεν κάνω κατινιές, μια φορά είχα δει ένα μήνυμα από μακριιά, δεν ψάχνω κινητά. Με έχει φλερτάρει το αγόρι φίλης μου, ένιωθα άσχημα δεν ήξερα τι να κάνω, μακριά από εμένα αυτά. Έχω δηλώσει ελεύθερη ενώ ήμουν σε σχέση, ήταν στις αρχές που λες δεν ξέρω πού θα πάει και τι θα γίνει», παραδέχθηκε έπειτα.

Και κατέληξε: «Εννοείται έχω συνεργαστεί με πρόσωπο που δεν άντεχα να βλέπω, δεν το ήξερα πριν συνεργαστώ».