Εύη Φραγκάκη: «Βαρέθηκα να περιστοιχίζομαι από ανθρώπους που...» - "Κόλαφος" η ανάρτησή της

«Συνέλθετε!»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Εύη Φραγκάκη
Instagram / Εύη Φραγκάκη

Η Εύη Φραγκάκη, πέρα από τις εμφανίσεις της στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, εμφανίζεται και στα social media, καθώς είναι αρκετά ενεργή και συχνά πραγματοποιεί δημοσιεύεις και αναρτήσεις με στιγμές από την καθημερινότητά της και την προσωπική της ζωή (δείτε εδώ πώς είναι ο γιος της).

Παρόλα αυτά, δεν μιλάει πολύ συχνά για τα βιώματά της και όσα την προβληματίζουν, γι' αυτό και η τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκάλεσε αντιδράσεις και έβαλε το κοινό της σε σκέψεις. Κι αυτό, γιατί το κείμενο με το οποίο την συνόδευσε ήταν γεμάτο μηνύματα.

Η όλο νόημα ανάρτηση της Εύης Φραγκάκη

«Το να σας αγαπούν "σκέτο", δηλαδή με το δικό τους πιθανό ελλειματικό τρόπο ο καθένας, φέρνει μάλλον περισσότερο μπέρδεμα στο μυαλό, απ’ ό,τι γαληνεύει.

Καλύτερα να βεβαιωθείτε ότι σας σέβονται, σας δίνουν προτεραιότητα, σας υποστηρίζουν και σας ακούνε συνειδητά, όταν τους μιλάτε.

Το ίδιο ισχύει για όλους, γονείς, συντρόφους, φίλους!
Κάνετε λίγο "λιανά" στο μυαλό σας τι τελικά θέλετε να είναι η αγάπη, που δίνετε και που ζητάτε, και ξεπεράστε τις θεωρίες. Μάθετε να ζητάτε ακριβώς ό,τι χρειάζεστε και μάθετε να ακούτε τι σας ζητούν!

*Βαρέθηκα να περιστοιχίζομαι από ανθρώπους, που προσπαθούν να μαντέψουν γιατί ο άλλος τους συμπεριφέρεται έτσι, γιατί δεν τους σέβεται, γιατί δεν καταλαβαίνει, γιατί τους γειώνει, γιατί τους προσπερνά, αλλά πάντα τους πείθει για την αγάπη του! Συνέλθετε, δυναμώστε και συνειδητοποιήστε ποιος μπορεί και ποιος όχι! Καλή εβδομάδα! Τον νου σας!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Εύη Φραγκάκη ανάρτηση
Instagram / Εύη Φραγκάκη

Η δημόσια καταγγελία της για γνωστή παρουσιάστρια

Η Εύη Φραγκάκη παραχώρησε μία σπάνια συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, το πρωί της Παρασκευής 24/2 και προχώρησε σε δηλώσεις για όλα. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην καριέρα της στο "γυαλί", στον ανταγωνισμό που έχει αντιμετωπίσει όλα αυτά τα χρόνια στη ζωή της λόγω της δουλειάς της, αλλά και για την προσωπική της ζωή, τον γιο της και τον πρώην σύζυγό της (δείτε εδώ όλη την αλήθεια για την επιμέλεια του παιδιού τους).

Αξίζει να σημειωθεί πως η παρουσιάστρια αυτό το διάστημα βρίσκεται στο κανάλι του Action 24 και καθημερινά παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων του καναλιού, κάτι πολύ οικείο για την ίδια, αφού αυτός ο "σοβαρός" ρόλος την ταιριάζει και είναι κάτι που ξέρει πολύ καλά να κάνει.

«Μου έκαναν πρόταση για το δελτίο ειδήσεων στο Action 24. Ποτέ δεν είχε βγει από το μυαλό μου, τα δελτία θα είναι πάντα η μεγάλη μου αγάπη», είπε αρχικά για την επιστροφή της στην τηλεόραση.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν περνάει καμία μέρα από την ώρα που μπαίνουμε στη δημοσιογραφία χωρίς να αισθανόμαστε ανταγωνισμό. Το 2003, σε μεγάλο κανάλι, μου είπαν ότι δεν θα κάνω δελτία ειδήσεων όπως ήξερα και να μην ρωτάω πολλά. Παρουσιάστρια που θα μοιραζόμασταν τα δελτία ειδήσεων έβαλε άνωθεν δυνάμεις για να μην κάνω εγώ».

Κλείνοντας, ανέφερε: «Ο γιος μου έκλεισε τα 14, δεν έχουμε ακραία φαινόμενα εφηβείας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο γιος μου θα αποκτήσει αδελφάκι από τον μπαμπά του. Το περιμένει περισσότερο απ’ όλους. Είναι 12 χρόνια που πήραμε διαζύγιο. Βοήθησε τον γιο μας ότι και οι δύο φτιάξαμε τις ζωές μας».