Στο πλευρό του η Δέσποινα Βανδή - Τι συμβαίνει με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η σχέση τους έχει φέρει γούρι στον ηθοποιό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μπορεί να ζει τον έρωτά του με την Δέσποινα Βανδή και να πλέει σε πελάγη ευτυχίας εξαιτίας της, ωστόσο ευχάριστα είναι τα νέα και για την επαγγελματική του πορεία. Πέρα από την σειρά του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει (δείτε εδώ την απόφαση του καναλιού για το μέλλον της σειράς που απογοήτευσε), ο ηθοποιός, όπως έγινε γνωστό, θα βρίσκεται σε μία θεατρική παράσταση που θα λαμβάνει χώρα σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ωνάση στην κεντρική σκηνή της Στέγης, η οποία έχει τίτλο "Έγκλημα και Τιμωρία".

Φυσικά, η σύντροφός του τον στηρίζει σε κάθε του βήμα και το δείχνει κάθε φορά, εφόσον πέρασε το καλοκαίρι της πηγαίνοντας από πόλη σε πόλη για να παρακολουθεί τις παραστάσεις του καλού της. Έτσι, αυτή τη φορά θέλησε να δείξει την στήριξή της μέσα από μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ανέβασε, λοιπόν, την αφίσα με όλες της απαραίτητες πληροφορίες για το έργο και τάγκαρε τον αγαπημένο της, αφήνοντας την εικόνα να μιλήσει από μόνη της.

Στο πλευρό του Μπισμπίκη σε κάθε του βήμα η Δέσποινα Βανδή

Βανδή ανάρτηση για Μπισμπίκη

Έκλεισε στόματα ο ηθοποιός για τα αρνητικά σχόλια για την σχέση τους

Ο Βασίλης Μπισμπίκης παραχώρησε πρόσφατα μία συνέντευξη η οποία παρουσιάστηκε το πρωί της Δευτέρας 20/3 στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, και μερικές από τος ερωτήσεις που δέχθηκε αφορούσαν το γεγονός πως ο ίδιος έγινε αποκριάτικη στολή, αλλά και την σχέση του με την Δέσποινα Βανδή.

Όσον αφορά την τελευταία, ο ίδιος φαίνεται πως είναι full in love μαζί της και δεν διστάζει να το δείξει, καθώς πηγαίνει κάθε φορά στα μπουζούκια για χάρη της και χορεύει και τραγουδά μαζί της πάνω στη σκηνή χωρίς να τον ενδιαφέρουν οι ματιές ή τα σχόλια του κόσμου (δείτε εδώ όλη την αλήθεια για την σχέση της τραγουδίστριας με την αδερφή του ηθοποιού).

Πάμε σε κάτι ευχάριστο. Το χιούμορ παίζει ρόλο στη ζωή σας; Έχετε χιούμορ;

Νομίζω ότι έχω και φυσικά παίζει ρόλο. Είμαι με ανθρώπους που έχουν χιούμορ. Θέλω να γελάω στην καθημερινότητα. Ακόμη και στη χειρότερη κατάσταση παίζει το μαύρο χιούμορ.

Ε τότε δεν μπορώ να μη σας ρωτήσω. Είδατε τη στολή Μπισμπίκης που κυκλοφόρησε τις απόκριες; Ένα μαύρο μπλουζάκι €4,99.

Γέλασα, δεν με πείραξε. Αυτό που με πειράζει είναι ο κανιβαλισμός από τα Μέσα. Η ανθρωποφαγία για κάθε κίνησή μου. Συμβαίνουν τόσα πράγματα και οι άλλοι κάθονται και παρακολουθούν τον Μπισμπίκη άμα καπνίζει ή άμα χορεύει. Είναι γελοίο. Μερικές φορές όμως και χυδαίο. Γιατί διαπιστώνεις πόσο πουριτανοί, συντηρητικοί και ρατσιστές είμαστε. Ασχολούνται με την κοιλιά μου, πώς χορεύω ή πόσω χρονώ είναι η Δέσποινα. Και εκεί απογοητεύεσαι και από ανθρώπους που υποτίθεται ότι πιστεύουν στη διαφορετικότητα, που θέλουν να ανοίξει το πράγμα, ασχολούνται με το #MeToo και τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, αλλά ξαφνικά στοχοποιούν με τρόπο ρατσιστικό έναν άνθρωπο. Γιατί έπαιξαν πολλές εκφράσεις και αναρωτιέσαι: Τελικά κάνουμε βήματα μπροστά ή είναι όλα για το θεαθήναι; Γίνεται κάτι επί της ουσίας ή είναι όλα μόδα; Το #MeToo είναι μόδα ή θα αφήσει αποτύπωμα;

Εσείς νιώθετε ότι έχετε γίνει μόδα; Eχετε γίνει λάιφσταϊλ;

Ε προφανώς. Δεν είναι σαν να έχω γίνει ένας τύπος σελέμπριτι; Κάπως έτσι δεν με παρουσιάζουν; Δεν έχω πει ποτέ σε φωτογράφο να έρθει να με φωτογραφήσει, δεν πηγαίνω σε κοσμικά. Αλλά όποτε μου καυλώσει να κάνω κάτι θα το κάνω. Θα πάω στα μπουζούκια να δω την κοπέλα μου και να διασκεδάσω. Δεν θα πιω, δεν θα καπνίσω, δεν θα χορέψω; Θα πρέπει να προσέχω μην είναι η κάμερα εκεί; Δεν είναι φυλακή να προσέχεις συνέχεια; Κι άμα μεθύσω και γουστάρω να κάνω και το καραγκιοζιλίκι μου και να ξεφτιλιστώ, δηλαδή τι, θα σκεφτώ αν θα με πάρει η κάμερα;