«Η μικρή μας οικογένεια...» - Στιγμές ευτυχίας για την Λάουρα Νάργες και τον Χρήστο Σαντικάι

Ο γιος τους μεγάλωσε πολύ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Χρήστος Σαντικάι
Instagram / Χρήστος Σαντικάι

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι πριν από λίγο διάστημα έγιναν για πρώτη φορά γονείς, καθώς η ραδιοφωνική παραγωγός έφερε στον κόσμο τον γιο τους, το καρπό του έρωτά τους, και έκτοτε οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Την Τρίτη 21/3, ο μικρός Αλέξανδρος, όπως θα τον ονομάσουν (δείτε εδώ ποια θα είναι η νονά του), έκλεισε 6 μήνες στη ζωή τους και οι δύο γονείς θέλησαν να το γιορτάσουν με τον πιο ωραίο τρόπο. Του ετοίμασαν μία τούρτα, μισή, για να συμβολίζει το μισό έτος που ανασαίνει δίπλα τους, και η μητέρα του προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συνοδεύοντάς την από ένα τρυφερό κείμενο.

Ο γιος της Λάουρας Νάργες και του Χρήστου Σαντικάι έγινε 6 μηνών

«Happy half birthday my baby Alex! Mommy and daddy love you so so much! Η μικρή μας οικογένεια είπε να κόψει μισή τούρτα σήμερα μιας και μας αρέσει να γιορτάζουμε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Λάουρα Νάργες γιος τούρτα
Instagram / Λάουρα Νάργες

Το βίντεο και η ανασκόπηση πριν και μετά τη γέννα

Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής 30/12, η Λάουρα Νάργες (δείτε εδώ ποια θεραπεία ξεκίνησε μετά τη εγκυμοσύνη) αποφάσισε να κάνει μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram την προσωπική της ανασκόπηση για το 2022, μια χρονιά που σίγουρα δεν θα ξεχάσει ποτέ και που σίγουρα είναι μια από τις αγαπημένες της.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο συγκέντρωσε διάφορες στιγμές από την περίοδο της εγκυμοσύνης της αλλά και από τις μέρες που κράτησε στην αγκαλιά της το μωράκι της ενώ μάλιστα για πρώτη φορά βλέπουμε και ποια ήταν η αντίδραση των αγαπημένων ανθρώπων της Λάουρας όταν έμαθαν πως θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.

“Oh man… what a year! 2022! Ένας έρωτας, μία εγκυμοσύνη, μία υπερέμεση, ένα σύμφωνο συμβίωσης, τέσσερις εισαγωγές στο νοσοκομείο, μία γέννα, ένα αγγελούδι και ένας ακόμα μεγαλύτερος έρωτας, 9 μήνες δυσκολίες, 3 μήνες άλλη ζωή”, έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η Λάουρα Νάργες.