«Είναι ασταμάτητος, θα κάνουμε αβέρτα...» - Η αποκάλυψη της Παπαδάκη για το 3ο παιδί με το Σόμμερ

«Θες δεν θες...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είναι ασταμάτητος, θα κάνουμε αβέρτα...» - Η αποκάλυψη της Παπαδάκη για το 3ο παιδί με το Σόμμερ

Η Βαλεντινή Παπαδάκη παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, η οποία προβλήθηκε την Τετάρτη 23/2 με την νεαρή μανούλα να μιλάει για τη σχέση της με τον Κώστα Σόμμερ και την όμορφη οικογένεια, που έχουν δημιουργήσει.

Πριν από λίγους μήνες μάλιστα η Βαλεντίνη και ο Κώστας έφεραν στον κόσμο και το δεύτερό τους παιδάκι με τους δύο να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την έξοδό τους από το μαιευτήριο).

Μέσα λοιπόν από τις νέες δηλώσεις της Παπαδάκη έγιναν γνωστές πτυχές από τη σχέση της με τον ηθοποιό, ενώ δε δίστασε και να αναφερθεί στο ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού.

Οι δηλώσεις της Βαλεντίνη Παπαδάκη για το ενδεχόμενο ενός 3ου παιδιού

«Η γνωριμία με τον Κώστα ήρθε μέσα από μια κοινή παρέα που δεν το περίμενε κανείς μας. Με κυνήγησε αρκετά, θα πω, όχι ότι δεν μου άρεσε και εμένα. Τώρα είμαι ούτε για τρία χρόνια μαζί αλλά έγιναν όλα τόσο γρήγορα που λες, «αποκλείεται να έχουν γίνει μόνο σε δυόμιση χρόνια όλα αυτά». Ήρθε πολύ γρήγορα και το δεύτερο παιδάκι γι’ αυτό προσέχτε μετά το πρώτο παιδάκι γενικά.

Όταν έχεις δυο παιδιά, δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα. Ούτε και να φας! Οπότε αυτό είναι το αποτέλεσμα, θες δεν θες να τα χάνεις τα κιλά. Τρως μια μπουκίτσα και το πιρούνι με κοιτάει κάθε φορά στο τραπέζι με την μπουκίτσα πάνω.

Στο σπίτι ποιο αυστηρή είμαι εγώ με τα παιδιά, ενώ ο Κώστας είναι λίγο χαζομπαμπάς. Δεν το έχει νιώσει ακόμα με την κόρη μας, γιατί ο μικρός μας κλωτσάει και έχει τρελαθεί ότι θα παίξει μπάλα και θα πάμε στο Καμπ Νου. Ακόμα δεν είμαστε για τρίτο παιδάκι αν και ο Κώστας είναι… unstoppable! . Δεν ξέρω, με περίμενε σε όλη του τη ζωή και σου λέει αφού ήρθε, να την, εδώ θα κάνουμε παιδιά αβέρτα», είπε η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Η πρώτη φωτογραφία της Παπαδάκη μετά τον ερχομό της κόρης της στο κόσμο

Μετά το πέρασμα λοιπόν των 9 μηνών, η εγκυμονούσα ''ελευθερώθηκε'' με την είδηση της γέννας να γίνεται σε όλους μας γνωστή μέσα από την τρυφερή ανάρτηση του Σόμμερ με το μωρό (δείτε την εδώ).

Μετά τη γέννα της και η ίδια η Βαλεντίνη έκανε μια πολύ γλυκιά ανάρτηση με το μωράκι της στο instagram, θηλάζοντάς το και περιγράφοντας παράλληλα μερικά από τα πρώτα της συναισθήματα.

«Ένα τόσο μεγάλο θαύμα σε ένα τόσο μικρό κορίτσι, θα είσαι πάντα τυλιγμένη με λιακάδα, υγεία, αγάπη και λάμψη στη ζωή σου». έγραψε η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Βαλεντίνη Παπαδάκη