«Είναι και σε timing που δεν...» - Το όλο νόημα σχόλιο του Καρτελιά για τη νέα εκπομπή της Παπίλα

Είχαν συνεργαστεί μαζί στο Star

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είναι και σε timing που δεν...» - Το όλο νόημα σχόλιο του Καρτελιά για τη νέα εκπομπή της Παπίλα

Πρώτο θέμα συζήτησης είναι η Ελίνα Παπίλα και η νέα εκπομπή, που θα παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο στον ΑΝΤ1 με τίτλο ''Είμαστε μαζί'', η οποία μάλιστα έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 18/3 με την ίδια να μη μπορεί να κρύψει την αγωνία της.

Τόσο λοιπόν η αμηχανία των πρώτων εκπομπών, όσο και το concept της εκπομπής είδαμε να σχολιάζεται έντονα από τα υπόλοιπα πρόσωπα της τηλεόρασης, αλλά και από το Γιώργο Καρτελία στο Super Κατερίνα την Τετάρτη 22/3.

Να θυμίσουμε, πως ο ραδιοφωνικός παραγωγός είχε δοκιμαστεί με την Παπίλα στην πρώτη τους τηλεοπτική εκπομπή στο Star με τον ίδιο λοιπόν να σχολιάζει την παρουσιάστρια γνωρίζοντας την πολύ καλύτερα από κάθε άλλο πρόσωπο (δείτε εδώ πως μιλάει η Παπίλα για τον Καρτελιά μετά το τέλος της συνεργασίας τους).

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καρτελιά για τη νέα εκπομπή της Ελίνας Παπίλα

«Την είδα την εκπομπή, όχι από την αρχή αρχή, αλλά προσπάθησα να το δω όλο. Στην κακία είμαστε όλοι πρώτοι. Αυτό αυτό με ενοχλεί πάρα πολύ, γιατί όταν ξεκινάει κάτι δεν είναι ωραίο να το κρίνεις κατευθείαν. Ωραία οκ θύμιζε κάτι παλιό και τι έγινε; Άστο το να εξελιχθεί, να φανεί το νέο.

Τώρα ξεκίνησε, τι να λέμε τώρα; Πιστεύω θα ανέβει είναι και δύσκολη η ώρα..είναι και σε ένα timing, που δεν είναι εύκολο. Δηλαδή Σαββατοκύριακου απόγευμα δεν είναι και ό,τι καλύτερο για μία εκπομπή, τώρα που ανοίγει και ο καιρός και όχι για την Ελίνα απαραίτητα, αλλά για μία εκπομπή.

Μου φάνηκαν οκ μεταξύ τους, νιώθω ότι backstage περνάνε πολύ ωραία...θα έρθει και το μπροστά. Μιλήσαμε εννοείται, της είπα καλή αρχή να σκίσεις Ελινάρα μου, όλα τα καλά», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καρτελιάς.

Η απάντηση της Παπίλα στα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τη νέα της εκπομπή

Η παρουσιάστρια μετά τις δύο εκπομπές βλέπουμε να έχει λάβει πολλά και διαφορετικά σχόλια τόσο για το στήσιμο της ίδιας και της ομάδας, όσο και το όλο concept, που παρουσιάζουν και συγκεκριμένα για τις θεματικές.

Πολλοί μάλιστα ήταν εκείνοι, που θεώρησαν την εκπομπή ''παλιακή'' (δείτε εδώ αναλυτικά ποιος το είπε) με την Παπίλα να παίρνει το λόγο την Τετάρτη 22/3 απαντώντας σε όλα τα παραπάνω μέσα από τις δηλώσεις, που παραχώρησε στην κάμερα του Super Κατερίνα.

«Εγώ τα ακούω όλα, σέβομαι όλους εκείνους, που έχουν να πουν είτε κάτι καλό είτε κάτι κακό για την εκπομπή είτε καλό είτε κακό, από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο πραγματικά», είπε αρχικά η Ελίνα Παπίλα και συνέχισε «Να δώσουμε λίγο χρόνο ε; Τι λέτε; Άλλο ένα Σαββατοκύριακο και ακόμη ένα...ε τι λέτε; Ας δώσουμε λίγο χρόνο», είπε η Ελίνα Παπίλα.