Μετακόμισαν σε καινούργιο σπίτι λίγο πριν γίνουν γονείς - Νέα αρχή για την Τζούλια Κόλλια και τον Κωνσταντίνο Μακρυγιώρη

Τα πρώτα πλάνα από τον νέο τους χώρο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μετακόμισαν σε καινούργιο σπίτι λίγο πριν γίνουν γονείς - Νέα αρχή για την Τζούλια Κόλλια και τον Κωνσταντίνο Μακρυγιώρη

Έτοιμοι να γίνουν γονείς για πρώτη φορά είναι η Τζούλια Κόλλια και ο Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης και μάλιστα έχουν ήδη βάλει μπρος στις ριζικές αλλαγές στη ζωή τους.

Η Τζούλια είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της πριν από λίγο καιρό, από μια ανάρτηση που έκανε μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αναφέροντας μάλιστα πως έχει κλείσει το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της.

«Ο charmie (αυτό το πλασματάκι που το τελευταίο 1 χρόνο έχει αλλάξει τη ζωή μας) κι εγώ στη κυριολεξία ξαφνιάσαμε τον μπαμπά @makrygiorgis.plasticsurgeon όταν εμφανίστηκε μπροστά του από το πουθενά με το τεστ στο στόμα. Να λοιπόν ο λόγος που το τελευταίο καιρό απέχω λίγο από τα social, ο λόγος που η ρίζα μου κοντεύει να φτάσει στα αυτιά και ο λόγος που νιώθω συνεχώς εξαντλημένη!

Τα συναισθήματα αυτούς τους 3 μήνες πιο έντονα από ποτέ…εναλλαγές διάθεσης για κάτι παντελώς νέο και πρωτόγνωρο! Ήρθε η στιγμή λοιπόν και για εμάς @makrygiorgis.plasticsurgeon να υποδεχτούμε το πρώτο μας μπεμπάκι σε λίγους μήνες από τώρα⏳», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της (δείτε εδώ την φωτογραφία).

Το νέο σπίτι της Τζούλια Κόλλια και του Κωνσταντίνου Μακρυγιώργη

Αυτή τη φορά, λοιπόν και συγκεκριμένα σήμερα 22/3 η Τζούλια Κόλλια αποκάλυψε πως το ζευγάρι έχει ξεκινήσει τη διαδικασία μετακόμισης, με την ίδια να δημοσιεύει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο με μερικά πλάνα από το εντυπωσιακό σπίτι τους.

Αυτό είναι το φύλο του μωρού

Παρόλο που αυτή η περίοδος είναι αρκετά περίεργη για την Τζούλια Κόλλια, εξαιτίας των αρνητικών μηνυμάτων που δέχεται μετά την ανακοίνωση για την πιο ευχάριστη στιγμή της ζωής της, προσπαθεί να μένει μόνο στα θετικά που συμβαίνουν γύρω της και συνεχίζει κανονικά την καθημερινότητά της αγνοώντας τους κακοπροαίρετους.

Μάλιστα, αυτές τις ημέρες πραγματοποίησε και το πάρτι για την αποκάλυψη του φύλου του μωρού της, μαζί με τον καλό της και δημοσίευσε στιγμιότυπα στο προφίλ της, με τους δυο τους να κόβουν την τούρτα, η οποία εν τέλει είχε μπλε χρώμα, φανερώνοντας πως περιμένουν αγοράκι.