«Από το πουθενά μάθαμε με ποιον άντρα πήγε η κα Τρέμη» - Σε αμηχανία ο Λιάγκας με την εξομολόγηση του Μικρούτσικου

«Γελάω αλλά...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Από το πουθενά μάθαμε με ποιον άντρα πήγε η κα Τρέμη» -  Σε αμηχανία ο Λιάγκας με την εξομολόγηση του Μικρούτσικου

Πρώτο θέμα συζήτησης βλέπουμε να έχει γίνει η αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου για τη σχέση, που είχε με την Όλγα Τρέμη με τον ίδιο να μοιράζεται μέσω συνέντευξής του άγνωστες ερωτικές στιγμές τους, κάτι που εν τέλει χαρακτηρίστηκε από πολλούς άκομψο.

Ο δημοσιογράφος έσπευσε να εξηγήσει, πως δεν είχε κανέναν σκοπό να προσβάλλει και να θίξει την Τρέμη, καθώς όσο αναφερόταν σε εκείνους, θεωρούσε, πως είχε ολοκληρωθεί η συνέντευξη, που παραχωρούσε.

Ανάμεσα λοιπόν στις πολλές τοποθετήσεις, που ακούστηκαν για το όλο θέμα ξεχώρισε και εκείνη του Γιώργου Λιάγκα μέσα από το Πρωινό την Πέμπτη 23/3, με τον ίδιο να στέκεται κυρίως στον Μικρούτσικο (δείτε εδώ το μοναδικό πρόσωπο που υπερασπίστηκε μέχρι στιγμής τον Ανδρέα).

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για την εξομολόγηση του Μικρούτσικου για τη σχέση του με την Όλγα Τρέμη

«Γελάω αλλά έχει γίνει ένα μεγάλο θέμα με τον Μικρούτσικο, θεωρώ ότι ήταν μια πολύ ατυχής στιγμή, που θα έπρεπε να τον προστατέψουν και άλλοι. Ο Μικρούτσικος είναι ένας άνθρωπος, που έχει περάσει δύσκολα, ήταν εκτός πολλά χρόνια, ήταν μέρες σε νοσοκομεία, καταστολή οκ...θα έπρεπε να τον προστατέψουν», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια και όσο σχολίαζε ο παρουσιαστής, από το κοντρόλ πρόβαλαν μια φωτογραφία της Όλγας Τρέμη μιας και το θέμα αφορούσε στο όνομά της με το Λιάγκα να συνεχίζει: «Βγάλτε την κυρία Τρέμη σας παρακαλώ πολύ, τώρα μη βάζετε την κυρία Τρέμη, μην κάνετε το ίδιο λάθος με άλλες εκπομπές...βγάλτε την κυρία και βάλτε τον κύριο Μικρούτσικο...η Κυρία Τρέμη τώρα από το πουθενά μετά από 50 χρόνια μάθαμε με ποιον άντρα πήγε.

Είναι γραμμένη η συνέντευξη σε ένα περιοδικό...Άρα γιατί να το κάνεις; Σε όποιο ύφος και να τα είπε, δεν το βάζεις. Ζήτησε συγγνώμη γι αυτό ο Μικρούτσικος; Σας εξήγησα είναι ένας άνθρωπος ταλαιπωρημένος, τον προστατεύεις αυτόν τον άνθρωπο. Τι δεν καταλαβαίνεις;», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Μικρούτσικος - Λιάγκας

Η απάντηση του Μικρούτσικου μετά το σάλο που ξέσπασε

Ο Μικρούτσικος πήρε ξανά θέση μέσα από το Super Κατερίνα την Πέμπτη 23/3 και μάλιστα στάθηκε στα αρνητικά σχόλια, που έλαβε για τη συνέντευξή του και περισσότερο στην αιχμηρή ανάρτηση της Χριστοπούλου (δείτε την εδώ), την οποία και άδειασε με σχόλια ''καρφιά'' δείχνοντας, πως έχει ενοχληθεί έντονα με όσα είπε για το πρόσωπό του.

«Αυτό που έγινε δεν έγινε όταν τα είχαμε μαζί (με τη Βόσσου). Θέλω να πω δυο σκέψεις μου από όσα έγιναν χθες, γιατί δεν τα παρακολούθησα εγώ γιατί απέχω από τα μέσα...τα παρακολούθησε η Ελένη και της είχα πει να με ενημερώνει κυρίως για τα αρνητικά.

Όταν είχα βγει από το νοσοκομείο είχα πει ότι με τρομοκράτησε το τσουνάμι αγάπης του απλού κόσμου και πολλών γνωστών και όσων μίλησαν για εμένα με ουσιαστική ειλικρίνεια...Εγώ το είπα αυτό γιατί σε πολλά μάτια και πολλά λόγια και πολλές συμπεριφορές έβλεπα το ''να σαι καλά'' και θα μου επιτραπεί η υπερβολή ότι σε πολλά μάτια είδα το γιατί έζησε και σας το λέω ειλικρινά... γιατί τους χαλάω τη μαγκιά, τους χαλάω τη μόστρα», είπε αρχικά ο Μικρούτσικος.

Με ένταση στη φωνή εξήγησε, πως το ένιωσε όλο αυτό από πολύ κόσμο και όχι από άτομα του twitter, αλλά από συγκεκριμένα πρόσωπα θέλοντας μάλιστα να ονοματίσει:

«Θα έρθω στην κυρία Χριστοπούλου, η οποία βγήκε και έγραψε ένα κείμενο λέγοντας φτηνά ευρηματάκια περί τρέμω, τρέμεις, τρέμει με την Όλγα και έκλεισε με την εξής τρομοκρατική κουβέντα να αρθρώνεται ''κανιβαλισμός''. Και λέω ποιος είναι κανιβαλισμός; Το ότι είπα μια μια ιστορία έρωτα πιστεύοντας ότι λέω μια ιστορία σε ένα φίλο και νόμιζα ότι είναι οff the record; Τα δικά μου τα κίνητρα τα εξήγησα...έχω ένα ιδίωμα με τις γυναίκες, παίρνω την ευθύνη.

Ήμουν μεγαλύτερος, ωριμότερος και οδηγούσα αυτή τη σχέση, άρα αυτό σημαίνει ότι παίρνω εγώ την ευθύνη...η περιγραφή μου για την Όλγα είναι τρυφερή...δεν έχω το τηλέφωνό της, αλλά ξέρω ότι διαβάζοντας αυτό θα ένιωσε η Όλγα την τρυφερότητα αυτής της εποχής και θα χαμογέλασε».

Στη συνέχεια του λόγου του ο Μικρούτσικος συνέχισε να αναφέρεται στην Έλενα Χριστοπούλου:

«Κανιβαλισμός είναι το πλυντήριο, που κάνει για τον Άρη Πορτοσάλτε, το Love island και το πελατάκι της την Ηλιάνα, πλυντήριο είναι, που έβγαινε η ίδια στην τηλεόραση και μάλωνε με τον άντρα της στα δικαστήρια. Καλύτερα να κοιμάμαι με μία αρκούδα παρά με τοξικούς ανθρώπους, άρα συναναστροφές μαζί σου ΓΙΟΚ...», κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μεταξύ άλλων.