«Ήταν ένα μήνυμα...» - Η αποκάλυψη του Λαγούτη για την βοήθεια της Μποφίλιου στην απεξάρτησή του από τον τζόγο 

«Αυτοί οι άνθρωποι μου άλλαξαν την ζωή»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ήταν ένα μήνυμα...» - Η αποκάλυψη του Λαγούτη για την βοήθεια της Μποφίλιου στην απεξάρτησή του από τον τζόγο 

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 23/3 ο Πέτρος Λαγούτης. Ο γνωστός ηθοποιός ήταν άκρως αποκαλυπτικός και μίλησε για όλους και για όλα.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί και στον εθισμό που είχε στον τζόγο, κάτι για το οποίο είχε μιλήσει αρκετές φορές χωρίς να το κρύβει (δείτε εδώ πως το αποκάλυψε στα παιδιά του), ενώ αποκάλυψε και τον τρόπο με τον οποίο τον βοήθησε η Νατάσσα Μποφίλιου να απευθυνθεί στο ΚΕΘΕΑ.

Η αποκάλυψη του Πέτρου Λαγούτη για την βοήθεια της Νατάσσας Μποφίλιου στην απεξάρτησή του από τον τζόγο

«Πρέπει να έχεις φτάσει σε ένα σημείο που να καταλαβαίνεις ότι δεν πάει άλλο. Δυο τρεις φίλοι μου έδωσαν την ώθηση κι ένας παιδικός φίλος που τον πήρα τηλέφωνο και του είπα ότι έχω φτάσει σε τέλμα και τι να κάνω. Έχω ακούσει για το ΚΕΘΕΑ, αλλά έχω ακούσει ότι εκεί είναι στρατός. Μου λέει ακούς τι λες; Τη μια μου λες ότι καταστρέφεσαι, πνίγεσαι και την άλλη μου λες ότι είναι στρατός; Θα έπρεπε να το εύχεσαι να είναι στρατός! Εκεί τρώω λοιπόν ένα ταρακούνημα. Από την μια του λες θέλω να πεθάνω κι από την άλλη του λες εδώ είναι στρατός;

Κι ένα πολύ ωραίο ταρακούνημα έφαγα από την Νατάσσα Μποφίλιου, που είχαμε κάνει μια σχετική παρέα, είχε τύχει να μιλήσουμε για το θέμα αυτό και της ζήτησα κάτι και μου απάντησε με ένα φανταστικό μήνυμα, που τελείωνε με το τηλέφωνο του ΚΕΘΕΑ. Αυτά τα δύο τηλέφωνα έγιναν σε δύο ημέρες και τα δύο, σε διακοπές και γύρισα και πήρα τηλέφωνο στο ΚΕΘΕΑ. Να είναι καλά στο ΚΕΘΕΑ. Αυτοί οι άνθρωποι μου άλλαξαν την ζωή.

Ο χωρισμός μου από την Μυρτώ Αλικάκη ήταν ας πούμε μια καλή αφορμή για να γίνουν όλα αυτά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Λαγούτης.