Χώρισαν ο Ηρακλής Τσουζίνοφ και η Μαρινέλα Ζύλα δύο χρόνια μετά το GNTM

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Ηρακλής Τζουζίνοφ έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο GNTM 3, όπου μπήκε όντας σε σχέση με γνωστή χορεύτρια (δείτε την εδώ), ωστόσο, λίγο διάστημα μετά τη νίκη του έγινε γνωστό πως χώρισε και έφτιαξε ξανά τη ζωή του στο πλευρό της συμπαίκτριάς του, Μαρινέλας Ζύλα, την οποία γνώρισε μέσα στο παιχνίδι και ήδη, πριν εκείνη αποχωρήσει, είχε ακουστεί πως είχε αναπτυχθεί ένα ειδύλλιο ανάμεσά τους.

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως και η δική τους σχέση έφτασε στο τέλος της, καθώς το μοντέλο το επιβεβαίωσε, όπως αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη στο Secret, και εξήγησε πως αποφάσισαν να αφοσιωθούν στην καριέρα τους και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μιλιούνται πια και πως δεν υπάρχει αγάπη ανάμεσά τους (δείτε εδώ ποιο άλλο ζευγάρι χώρισε και εκείνη βρέθηκε με τον Βασάλο φουντώνοντας τις φήμες για την σχέση τους).

Η αποκάλυψη του Ηρακλής Τσουζίνοφ για τον χωρισμό του με την Μαρινέλα Ζύλα του GNTM 4

«∆εν είµαστε πια µαζί µε τη Μαρινέλα. Έχουµε χωρίσει. ∆ιατηρούµε φιλικές σχέσεις», είπε χαρακτηριστικά ο νικητής του ριάλιτι μόδας στην δημοσιογράφο.

Μαρινέλα Ζύλα Ηρακλής Τσουζίνοφ

Τι δήλωνε πριν μήνες για την σχέση τους

Ήταν Ιούνιος του 2021 όταν ο ίδιος επιβεβαίωσε την σχέση του με το νεαρό μοντέλο, μέσα από την εκπομπή "Η Φωλιά των Κούκου".

«Πλέον δεν κρυβόμαστε με την Μαρινέλα, κάνουμε ότι θέλουμε και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Θα την φιλήσω έξω, γιατί πραγματικά δεν θέλουμε να κρύψουμε κάτι. Ισχύει ότι αν το λέγαμε από την αρχή δεν θα υπήρχε αυτό το κυνήγι. Ακόμη υπάρχει το σασπένς ο κόσμος θέλει να μάθει αν είμαστε μαζί, τραβάνε με τα κινητά φωτογραφίες.

Σκέφτεσαι ότι είσαι με έναν άνθρωπο που δεν κομπλάρει και μπορεί να διαχειριστεί την αναγνωρισιμότητα, δύο μυαλά καλύτερα από ένα. Όταν την είδα ότι γίνει θα γίνει, είπα πολύ όμορφη κοπέλα και λέω εντάξει όπως κάτσει εγώ θα είμαι ο εαυτός μου. Με την Μαρινέλα γίναμε ζευγάρι μετά το GNTM, δεν ήξερα τι γίνεται ήμουν πολύ μπερδεμένος ήμουν σε ένα πειραματικό στάδιο».