«Είναι μουδιασμένη και σοκαρισμένη!» - Η ψυχολογική κατάσταση της Όλγας Τρέμη μετά την αποκάλυψη του Μικρούτσικου

Σχετικά με την άγνωστη σχέση τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε την απόφαση μέσα από μία συνέντευξη, που παραχώρησε να κάνει γνωστό, πως στο παρελθόν ήταν σε σχέση με την Όλγα Τρέμη με τον ίδιο μάλιστα να μπαίνει στη διαδικασία να αναλύσει ερωτικές τους στιγμές

Η τοποθέτηση αυτή έφερε αμηχανία σε πολλά πάνελ και εκπομπές με πολλούς να σχολιάζουν ως άβολη τη στάση του Μικρούτσικου, ενώ για την ώρα δεν είχαμε λάβει κάποιο feedback σχετικά με το πως νιώθει με όλα αυτά η άμεσα εμπλεκόμενη, Όλγα Τρέμη.

Την Παρασκευή 24/3 ωστόσο μέσα από το Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία έχει πολύ καλές σχέσεις με τη δημοσιογράφο έκανε γνωστό, πως είναι σοκαρισμένη με όσα έχουν βγει στη δημοσιότητα για την προσωπική τη ζωή (δείτε εδώ την πρώτη απάντηση του Μικρούτσικου για το λόγο, που έκανε την αποκάλυψη).

Η αποκάλυψη για την ψυχολογική κατάσταση της Όλγας Τρέμη μετά την αποκάλυψη του Μικρούτσικου

«Δε θέλω να μιλήσω, γιατί είναι μια πολύ περίεργη κατάσταση, ούτε εξ’ ονόματος της Όλγας Τρέμη, ούτε έχω και την άδεια να μιλήσω εξ ονόματός της. Το μόνο που θα σας πω, το μόνο που θα σας πω, αυτό δηλαδή, που εξέλαβα εγώ ως Τίνα, σε μία καθ΄ όλα προσωπική κουβέντα, είναι ότι την άκουσα μουδιασμένη και σοκαρισμένη. Αυτό που είμαστε όλοι μας. Σε καμία περίπτωση δεν είναι χαμογελαστή

Εγώ που τη ξέρω και ξέρεις ότι έχουμε πει και δύο κουβέντες παραπάνω...ε δεν την άκουσα ούτε χαμογελαστή να διασκεδάζει... από την άλλη είναι ένας άνθρωπος, που έχει δεχτεί κατά καιρούς διάφορα πυρά, γνωρίζει πώς είναι όλη αυτή η κατάσταση και είναι σε κατάσταση να μη δώσουμε περαιτέρω έκταση» είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου στον Alpha.

Ο Μικρούτσικος αναλαμβάνει την ευθύνη για την Όλγα Τρέμη

O Μικρούτσικος πήρε θέση μέσα από το Super Κατερίνα την Πέμπτη 23/3 και μάλιστα στάθηκε στα αρνητικά σχόλια, που έλαβε και περισσότερο στην αιχμηρή ανάρτηση της Χριστοπούλου (δείτε την εδώ), την οποία και άδειασε με σχόλια ''καρφιά'' δείχνοντας, πως έχει ενοχληθεί έντονα με όσα είπε για το πρόσωπό του.

«Αυτό που έγινε δεν έγινε όταν τα είχαμε μαζί (με τη Βόσσου). Θέλω να πω δυο σκέψεις μου από όσα έγιναν χθες, γιατί δεν τα παρακολούθησα εγώ γιατί απέχω από τα μέσα...τα παρακολούθησε η Ελένη και της είχα πει να με ενημερώνει κυρίως για τα αρνητικά.

Όταν είχα βγει από το νοσοκομείο είχα πει ότι με τρομοκράτησε το τσουνάμι αγάπης του απλού κόσμου και πολλών γνωστών και όσων μίλησαν για εμένα με ουσιαστική ειλικρίνεια...Εγώ το είπα αυτό γιατί σε πολλά μάτια και πολλά λόγια και πολλές συμπεριφορές έβλεπα το ''να σαι καλά'' και θα μου επιτραπεί η υπερβολή ότι σε πολλά μάτια είδα το γιατί έζησε και σας το λέω ειλικρινά... γιατί τους χαλάω τη μαγκιά, τους χαλάω τη μόστρα», είπε αρχικά ο Μικρούτσικος.

Με ένταση στη φωνή εξήγησε, πως το ένιωσε όλο αυτό από πολύ κόσμο και όχι από άτομα του twitter, αλλά από συγκεκριμένα πρόσωπα θέλοντας μάλιστα να ονοματίσει:

«Θα έρθω στην κυρία Χριστοπούλου, η οποία βγήκε και έγραψε ένα κείμενο λέγοντας φτηνά ευρηματάκια περί τρέμω, τρέμεις, τρέμει με την Όλγα και έκλεισε με την εξής τρομοκρατική κουβέντα να αρθρώνεται ''κανιβαλισμός''. Και λέω ποιος είναι κανιβαλισμός; Το ότι είπα μια μια ιστορία έρωτα πιστεύοντας ότι λέω μια ιστορία σε ένα φίλο και νόμιζα ότι είναι οff the record; Τα δικά μου τα κίνητρα τα εξήγησα...έχω ένα ιδίωμα με τις γυναίκες, παίρνω την ευθύνη.

Ήμουν μεγαλύτερος, ωριμότερος και οδηγούσα αυτή τη σχέση, άρα αυτό σημαίνει ότι παίρνω εγώ την ευθύνη...η περιγραφή μου για την Όλγα είναι τρυφερή...δεν έχω το τηλέφωνό της, αλλά ξέρω ότι διαβάζοντας αυτό θα ένιωσε η Όλγα την τρυφερότητα αυτής της εποχής και θα χαμογέλασε», είπε μεταξύ άλλων ο Μικρούτσικος.