Επιδεινώθηκε η υγεία του Μικρούτσικου μετά το σάλο με την Τρέμη - Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καινούργιου

Απών ο Ανδρέας από το πάνελ του Super Κατερίνα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Επιδεινώθηκε η υγεία του Μικρούτσικου μετά το σάλο με την Τρέμη - Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καινούργιου

Ντόρος έχει δημιουργηθεί μετά τη συνέντευξη, που παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, κάνοντας ουσιαστικά γνωστό για πρώτη φορά στο κοινό, πως υπήρξε ζευγάρι με την Όλγα Τρέμη, κάτι που μέχρι τώρα η ίδια η δημοσιογράφος δεν έχει αποκαλύψει.

Το θέμα είδαμε να παίρνει εκτάσεις μιας και πολλοί ήταν εκείνοι, που κατέκριναν τον Ανδρέα θεωρώντας άκομψη και αχρείαστη όλη αυτήν την τοποθέτηση (δείτε εδώ τη δήλωση του Μικρούτσικου για το λόγο, που μίλησε για τη σχέση του παρελθόντος με την Τρέμη).

Οι απαντήσεις του Αντρέα για το όλο ζήτημα δόθηκαν μέσω του Super Kατερίνα την Πέμπτη 23/3, ωστόσο την Παρασκευή 24/3, που όλοι περίμεναν να υπάρξει συνέχεια, ο ίδιος απουσίασε για λόγους υγείας, όπως ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο λόγος που απουσίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος την Παρασκευή 24/3 από το Super Κατερίνα

«Ο Ανδρέας μας είναι λίγο αδιάθετος σήμερα;», ρώτησε το πάνελ της η Κατερίνα Καινούργιου με το Γγηγόρη Γκουντάρα να απαντάει από τη μεριά του: «Τώρα μίλησα, τώρα μίλησα πριν μπούμε... δόξα το θεό, έχει μια αδιαθεσία, όλα καλά»!

Το ξέσπασμα του Μικρούτσικου μετά την αποκάλυψή του για την Όλγα Τρέμη

Από τη μεριά του ο Μικρούτσικος πήρε θέση μετά το σάλο, που ξέσπασε με τις δηλώσεις του μέσα από το Super Κατερίνα την Πέμπτη 23/3 και μάλιστα στάθηκε στα αρνητικά σχόλια, που έλαβε και περισσότερο στην αιχμηρή ανάρτηση της Χριστοπούλου (δείτε την εδώ), την οποία και άδειασε με σχόλια ''καρφιά'' δείχνοντας, πως έχει ενοχληθεί έντονα με όσα είπε για το πρόσωπό του.

«Αυτό που έγινε δεν έγινε όταν τα είχαμε μαζί (με τη Βόσσου). Θέλω να πω δυο σκέψεις μου από όσα έγιναν χθες, γιατί δεν τα παρακολούθησα εγώ γιατί απέχω από τα μέσα...τα παρακολούθησε η Ελένη και της είχα πει να με ενημερώνει κυρίως για τα αρνητικά.

Όταν είχα βγει από το νοσοκομείο είχα πει ότι με τρομοκράτησε το τσουνάμι αγάπης του απλού κόσμου και πολλών γνωστών και όσων μίλησαν για εμένα με ουσιαστική ειλικρίνεια...Εγώ το είπα αυτό γιατί σε πολλά μάτια και πολλά λόγια και πολλές συμπεριφορές έβλεπα το ''να σαι καλά'' και θα μου επιτραπεί η υπερβολή ότι σε πολλά μάτια είδα το γιατί έζησε και σας το λέω ειλικρινά... γιατί τους χαλάω τη μαγκιά, τους χαλάω τη μόστρα», είπε αρχικά ο Μικρούτσικος.

Με ένταση στη φωνή εξήγησε, πως το ένιωσε όλο αυτό από πολύ κόσμο και όχι από άτομα του twitter, αλλά από συγκεκριμένα πρόσωπα θέλοντας μάλιστα να ονοματίσει:

«Θα έρθω στην κυρία Χριστοπούλου, η οποία βγήκε και έγραψε ένα κείμενο λέγοντας φτηνά ευρηματάκια περί τρέμω, τρέμεις, τρέμει με την Όλγα και έκλεισε με την εξής τρομοκρατική κουβέντα να αρθρώνεται ''κανιβαλισμός''. Και λέω ποιος είναι κανιβαλισμός; Το ότι είπα μια μια ιστορία έρωτα πιστεύοντας ότι λέω μια ιστορία σε ένα φίλο και νόμιζα ότι είναι οff the record; Τα δικά μου τα κίνητρα τα εξήγησα...έχω ένα ιδίωμα με τις γυναίκες, παίρνω την ευθύνη.

Ήμουν μεγαλύτερος, ωριμότερος και οδηγούσα αυτή τη σχέση, άρα αυτό σημαίνει ότι παίρνω εγώ την ευθύνη...η περιγραφή μου για την Όλγα είναι τρυφερή...δεν έχω το τηλέφωνό της, αλλά ξέρω ότι διαβάζοντας αυτό θα ένιωσε η Όλγα την τρυφερότητα αυτής της εποχής και θα χαμογέλασε».

Στη συνέχεια του λόγου του ο Μικρούτσικος συνέχισε να αναφέρεται στην Έλενα Χριστοπούλου:

«Κανιβαλισμός είναι το πλυντήριο, που κάνει για τον Άρη Πορτοσάλτε, το Love island και το πελατάκι της την Ηλιάνα, πλυντήριο είναι, που έβγαινε η ίδια στην τηλεόραση και μάλωνε με τον άντρα της στα δικαστήρια. Καλύτερα να κοιμάμαι με μία αρκούδα παρά με τοξικούς ανθρώπους, άρα συναναστροφές μαζί σου ΓΙΟΚ...», κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μεταξύ άλλων.