«Είναι κάτι που έχει περάσει από το μυαλό μας...» - Στο "γυαλί" η Χριστίνα Μπόμπα στο πλευρό του Σάκη Τανιμανίδη;

Η αποκάλυψη της influencer!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είναι κάτι που έχει περάσει από το μυαλό μας...» - Στο

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι παντρεμένοι εδώ και αρκετά χρόνια και πλέον έχουν αποκτήσει δύο κόρες τις οποίες λατρεύουν και αυτό φαίνεται σε κάθε τους εμφάνιση και ανάρτηση στα social media. Μάλιστα, το ζευγάρι παραμένει ερωτευμένο μετά από τόσο καιρό, ενώ ο ένας θαυμάζει και στηρίζει τον άλλο σε κάθε του βήμα, είτε επαγγελματικό είτε κάτι πιο προσωπικό.

Η πρώτη, λοιπόν, απάντησε στην κάμερα του Happy Day για την επιτυχία του Dragons' Den που είναι κάτι καινούριο ουσιαστικά για εκείνον, ενώ προχώρησε σε δηλώσεις και για τις προτάσεις που μπορεί να έχουν δεχθεί για κοινή εκπομπή και τις σκέψεις τους πάνω σε αυτό (δείτε εδώ την δημόσια ερωτική εξομολόγηση του παρουσιαστή για την σύζυγό του).

Η αποκάλυψη της Χριστίνας Μπόμπα για τον Σάκη Τανιμανίδη και το τηλεοπτικό τους μέλλον

«Τώρα μεγάλωσαν, καταλαβαίνουν τα πάντα. Τους είπα μόνο ότι η μαμά σήμερα θα λείπει για δουλειά, θα μείνετε με τον μπαμπά, έτυχε να είναι και η γιαγιά εδώ αυτό το Σαββατοκύριακο, οπότε ήταν πολύ ωραία. Δεν κάνουν πολλές σκανταλιές, είναι ζωντανές και παιχνιδιάρες, αλλά ευτυχώς επειδή είναι και δύο, είμαι τυχερή και συνεννοούμαστε αρκετά», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για το γεγονός πως το Dragons' Den πήρε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν: «Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο πρότζεκτ και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά».

Στην ερώτηση για το αν της έχει γίνει πρόταση να παρουσιάσει εκπομπή με τον σύζυγό της, απάντησε: «Μας έχουν κάνει στο παρελθόν, είναι κάτι που έχει περάσει από το μυαλό μας, αλλά την έχω απαντήσει αυτή την ερώτηση αρκετές φορές, δεν είναι προτεραιότητα για εμάς να κάνουμε κάτι μαζί», ενώ εξήγησε πως σε εκείνη δεν έχει γίνει κάποια πρόταση αυτό το διάστημα.

Θύελλα αντιδράσεων με τη νέα ανάρτησή της

Την ώρα που οι πληγές σε όλη τη χώρα αρχίζουν να επουλώνονται, το δικό τους λιθαράκι, σε διαφορετικό μέτωπο έβαλαν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα. Έχοντας δείξει και στο παρελθόν πόσο ευαισθητοποιημένοι είναι απέναντι σε περιβαλλοντικές και ανθρωπιστικές ενέργειες, σε συνεργασία με την οργάνωση we4all, φύτεψαν 250 δεντράκια στο Μάτι με τον φακό του YOU να τους συναντάει στην περιοχή του Νέου Βουτζά συγκεκριμένα.

«Αυτό το κάνουμε συμβολικά για τα κορίτσια μας, για να ξεκινήσει η ζωή τους, και η πρώτη γιορτή προς τιμήν τους, με μία πολύ όμορφη ενέργεια», ανέφερε σε σύντομη δήλωσή της εκείνη την ημέρα η Χριστίνα Μπόμπα, για να διευκρινίσει λίγες ώρες αργότερα σε ανάρτησή της:

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

«Στην περσινή βάφτιση των κοριτσιών μας, αντί για δώρα στηρίξαμε την We4all για να κάνουμε όλοι μαζί τον κόσμο μας λίγο πιο πράσινο. Μακάρι αυτή η πανέμορφη περιοχή, το Μάτι, που χτυπήθηκε τόσο άδικα πριν λίγα χρόνια, να ξαναγεμίσει με δέντρα!». Πάνω από 50 εθελοντές της we4all, ανάμεσά τους και πολλά παιδιά, συμμετείχαν σε αυτήν την όμορφη κίνηση, ενώ ήταν μια ευκαιρία να δούμε και μια άλλη πλευρά του παρουσιαστή, που άφησε στην άκρη για μια μέρα τους επενδυτές του Dragon's Den και έπιασε την τσάπα. Ο μπαμπάς Σάκης άνοιγε «δρόμο» για την Αριάνα και την Φιλίππα, που φύτεψαν δικά τους δεντράκια, και έβαλαν έτσι το λιθαράκι τους στην ανάπλαση της περιοχής, και στην αποκατάσταση των δασών που χάθηκαν.

Ήταν βέβαιο πως το μεγαλύτερο μέρος του κοινού θα χειροκροτούσε αυτήν την ενέργεια, παρόλα αυτά το ζευγάρι δεν γλίτωσε -για ακόμα μία φορά- από τα κακόβουλα σχόλια μερίδας χρηστών που αναφέρθηκαν σκωπτικά τόσο στη δημοσιότητα που πήρε αυτή η κίνηση, καθώς και στο γεγονός πως συμμετείχαν τόσο ενεργά και οι δίδυμες Αριάνα και Φιλίππα. «Χωρίς δημοσιότητα δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα, ε;», «Τα μικρά σας τα ρωτήσατε αν θέλουν την τόση έκθεση που τους κάνετε; Γιατί εκτός από επικίνδυνο παραπέμπει και λίγο σε παράνομο το λες!», ήταν μόνο μερικά εξ αυτών, με τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα πάντως να επικεντρώνονται στα θετικά, όπως και τις περισσότερες φορές που έχουν βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής.

Δέντρο και... φιλί

«Τα παιδιά σας τα ρωτήσατε αν θέλουν;» - Θύελλα αντιδράσεων με τη νέα ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη

«Τα παιδιά σας τα ρωτήσατε αν θέλουν;» - Θύελλα αντιδράσεων με τη νέα ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη

Φυσικά τα βλέμματα τράβηξαν οι δίδυμες Αριάνα και Φιλίππα, λόγω του συμβολισμού αυτής της συγκέντρωσης, καθώς και επειδή έβαλαν τα δικά τους δεντράκια που θα μεγαλώνουν μαζί τους για μια ζωή. Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα τις πρόσεχαν σαν τα μάτια τους, όπως συμμετείχαν στις αγροτικές εργασίες, και τους έδιναν απλόχερα αγκαλιές και φιλιά on και off camera. Μαζί τους και η Ελίνα Μπόμπα, που έχει δηλώσει τον... έρωτά της για τις ανιψιές της, στην προσωπική της ζωή ωστόσο κρατάει χαμηλούς τόνους: Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως ήρθε και έφυγε μαζί με έναν γοητευτικό άνδρα, αλλά είναι πολύ νωρίς να πούμε αν είναι κάτι παραπάνω από φίλος.