«Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι» - Η έντονη αντίδραση της Κάτια Ταραμπάνκο σε ερώτηση για τον πρώην της, Γιώργο Λάγιο

έχει αρνηθεί πολλές προτάσεις γάμου...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι» - Η έντονη αντίδραση της Κάτια Ταραμπάνκο σε ερώτηση για τον πρώην της, Γιώργο Λάγιο

Η κάμερα του Happy Day εντόπισε την Κάτια Ταραμπάνκο σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για το Yes I Do, με την ίδια να περπατά στην πασαρέλα, και η ρεπόρτερ του ALPHA που βρισκόταν εκεί βρήκε την ευκαιρία να την ρωτήσει για την προσωπική της ζωή, ιδιαίτερα εφόσον ο πρώην της, Γιώργος Λάγιος, προχώρησε σε δηλώσεις για εκείνη, οι οποίες ήταν αρκετά αιχμηρές (δείτε εδώ με ποιον βρέθηκε στα μπουζούκια αρκετά κοντά και φούντωσε τις φήμες περί σχέσης).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος έκανε πρεμιέρα στο πλευρό της Ελίνας Παπίλα στο "Είμαστε μαζί" το Σαββατοκύριακο που πέρασε, στο κανάλι του ΑΝΤ1 συγκεκριμένα (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε), επομένως δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για εκείνον και εάν τον παρακολούθησε, κάτι που όμως δεν έκανε, αλλά η δικαιολογία της ήταν σοβαρή, εφόσον επρόκειτο για δουλειά. Όσον αφορά τα σχόλιά του, εκείνη δεν θέλησε να δώσει συνέχεια.

Η αντίδραση της Κάτιας Ταραμπάνκο μετά τα σχόλιο του Γιώργου Λάγιου

«Έχω δεχθεί αρκετές, δόξα το Θεό», είπε αρχικά για τις προτάσεις γάμου που έχει αρνηθεί στο παρελθόν.

«Δεν είδα, συγγνώμη δούλευα, αλλά πιστεύω πήγανε καλά, καλή επιτυχία. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι», ανέφερε για την πρεμιέρα του πρώην της.

Και κατέληξε απαντώντας στις αιχμηρές δηλώσεις του: «Μόνο μπρόκολο τρώω δόξα το Θεό. Μια χαρά βοηθάει, ρωτήστε τους ειδικούς όχι εμένα. Εγώ με τον κόσμο είμαι πάρα πολύ καλά, ο κόσμος μερικές φορές, συγκεκριμένοι, έχουν ένα θεματάκι, αλλά εντάξει λύνεται».