«Την πήρα και την ρώτησα γιατί γίνονται όλα αυτά και μου απάντησε...» - Η Βίκυ Καγιά "έσπασε" την σιωπή της για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Όλη η αλήθεια για τις κατηγορίες περί μπούλινγκ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Την πήρα και την ρώτησα γιατί γίνονται όλα αυτά και μου απάντησε...» - Η Βίκυ Καγιά

Στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 24/3 η Βίκυ Καγιά. Η όμορφη παρουσιάστρια ήταν άκρως αποκαλυπτική και μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, η ίδια δεν δίστασε να αναφερθεί στις σχέσεις της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά και όσα είπε η δεύτερη για το bullying που είχε δεχτεί κατά την συμμετοχή της στο GNTM.

Συγκεκριμένα, σε μια παλιά συνέντευξή της (δείτε την εδώ), η κριτής του φετινού My Style Rocks εξομολογήθηκε πως όσο βρισκόταν στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μόδας, είχε δεχτεί άσχημη συμπεριφορά, με πολλούς να θεωρούν πως φωτογράφιζε με τα λεγόμενά της την Βίκυ Καγιά.

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή της!

Η αναφορά της Βίκυς Καγιά στο bullying της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

«Γιατί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να εννοούσε την Βίκυ Καγιά στις δηλώσεις για το bullying; Που να ξέρω εγώ τι έχει στο μυαλό της; Το bullying γενικά είναι μια πάρα πολύ δύσκολη και ευαίσθητη λέξη που καλό είναι να μην την αγγίζουμε με τόση ευκολία. Και γω έχω δεχθεί πάρα πολύ αλλά, από την ηλικία που ξεκίνησα εγώ το μόντελινγκ που τότε ήταν επιτρεπτό και ήταν μια άλλη ηλικία και μια άλλη εποχή, δεν το παίρναμε τότε σαν bullying.

Όσον αφορά την εποχή που διανύουμε, που δεν είναι επιτρεπτό αυτό το πράγμα να λέγεται ούτε να υπονοείται για κανέναν, πόσο μάλλον για μια γυναίκα παντρεμένη με δυο παιδιά και άλλα δύο εν δυνάμει, δηλαδή 4, που είναι από το σπίτι στη δουλειά και από τη δουλειά στο σπίτι, δεν υπάρχει λόγος να αφήνονται τέτοιες αιχμές. Από την άλλη, γιατί να το πει για μένα; Εγώ δεν το πήρα ποτέ ότι το είπε για μένα, οι υπόλοιποι το πήραν ότι το είπε για μένα. Η αλήθεια είναι πως εγώ ποτέ δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο. Πίστευα ότι θα τα πάμε καλά.

Η Ηλιάνα ως παρουσιάστρια έχει πολλές προοπτικές.

Από εμένα δεν έχει γίνει κάτι σε σχέση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Σίγουρα δεν έχει γίνει κάτι. Από δηλώσεις, υπονοούμενα, τοξικότητα, επιθετικότητα ακόμα και ένας ελέφαντας μπορεί να ενοχληθεί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πήρα όσα ακούστηκαν πολύ στα σοβαρά γιατί είναι ένα πράγμα που έχω πάντα σημαία στη ζωή μου. Στη ζωή κάποιοι μας αγαπάνε και κάποιοι δεν μας αγαπάνε, κάποιοι μας σέβονται και κάποιοι δεν μας σέβονται, κάποιοι μας παραδέχονται και κάποιοι δεν μας παραδέχονται.

Δεν μπορούμε να περνάμε το υπόλοιπο της ζωής μας να προσπαθούμε να πείσουμε τον καθένα για το τι είμαστε και τι πιστεύουμε παρά μόνο αυτούς που έχουν σημασία για εμάς.

Με την Έλενα Χριστοπούλου δεν έχει μιλήσει αλλά έχω μιλήσει με την Ηλιάνα. Την πήρα εγώ τηλέφωνο και της είπα «δεν καταλαβαίνω όλα αυτά που γίνονται και εξηγήστε μου τον λόγο για όλα αυτά». Η απάντηση που πήρα ήταν πως «μας έχουν πει από μέσα ότι εσύ ζήτησες να φύγουμε».

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλές αυλές, μέσα και έξω από τα καμαρίνια και μια δική αρχή είναι πως όποιος έρχεται και μου κουτσομπολεύει κόσμο, είτε κομμωτής, είτε μακιγιέρ είτε οτιδήποτε, με ωραίο και όμορφο τρόπο, τον απομακρύνω γιατί δεν θέλω να ακούω τίποτα για κανένα γιατί δεν είναι του τύπου μου γιατί σίγουρα θα λένε και για μένα ψέματα», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.