«Λέω να κάνω...» - Η αποκάλυψη της Βίκυς Καγιά για τις πλαστικές επεμβάσεις

«Δεν μου αρέσουν τα υπερβολικά πράγματα γενικά να βλέπω και δεν τα προτείνω»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Λέω να κάνω...» - Η αποκάλυψη της Βίκυς Καγιά για τις πλαστικές επεμβάσεις

Η Βίκυ Καγιά άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλους κι για όλα το πρωί της Παρασκευής 24/3 στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή Super Κατερίνα και για ακόμη μια φορά η παρουσιάστρια ήταν άκρως αποκαλυπτική (δείτε εδώ τι είπε για τον Ηλία Κρασσά).

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συζήτησής τους, η Κατερίνα της είπε πόσο όμορφη ενώ της εξέφρασε και την απορία της για το... πότε θα κάνει μπότοξ, με την Βίκυ Καγιά να ξεσπά σε γέλια.

Η αναφορά της Βίκυς Καγιά στις πλαστικές επεμβάσεις

«Δεν έχω πειράξει ποτέ τίποτα πάνω μου, μου αρέσει να βλέπω το πρόσωπό μου να μεγαλώνει, δεν έχω κάτι προσωπικό με τους πλαστικούς χειρουργούς, ούτε με κάποιους που το κάνουν. Δεν μαρέσουν τα υπερβολικά πράγματα γενικά να βλέπω και δεν τα προτείνω.

Διατηρώ πολύ καλά την επιδερμίδα μου με δερματολόγο, κάνω πολλές ενυδατώσεις, κάνουμε μεσοθεραπείες γιατί έχω περάσει ακμή, οπότε αν κρατάς την επιδερμίδα ενυδατωμένη και χαρούμενη, φαίνεται πιο νεανικό το δέρμα.

Αυτό που σκεφτόμουν εγώ προσωπικά είναι μια και καλή να κάνω ένα ωραίο λίφτινγκ.

Επίσης κάνω πιλάτες, γιόγκα όποτε μπορώ και τώρα θα κάνω και λίγη μυική ενδυνάμωση», αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά.

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή της!

Τα 2 πιάτα που τρώει και χάνει κιλά

«Αγαπώ πολύ τη σαλάτα με καρότο κομμένο στο μαντολίνο με πράσινες ελιές ψιλοκομμένες, ψιλοκομμένο αμύγδαλο, λεμόνι, λάδι και κύμινο. Είναι πολύ ελαφριά με ιδιαίτερη γεύση. Μια άλλη σαλάτα που μου αρέσει είναι η πράσινη με μαρούλι βουτύρου, αυτό που λέμε σαλάτα, με βότανα όπως λεβάντα, chives, μαϊντανό και τάραγκον, που συνοδεύω με βινεγκρέτ σαμπάνιας με ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι. Ένα από τα πιάτα που μου αρέσουν πολύ είναι το Rib eye με σκόρδο και δεντρολίβανο μαζί με γαλλικές πατάτες με βότανα, ολόκληρες με τη φλούδα μέσα στη γάστρα.

Κάνω επίσης πολύ καλή quiche lorraine, quiche κολοκυθάκι, τάρτα με πράσο και φέτα, αλλά και τάρτα ντομάτας με δικό μου ζυμάρι και ντοματάκια μικρά ψιλοκομμένα που βγαίνει μια γλύκα. Ένα πιάτο που αρέσει πολύ στο Νίκο είναι η καρμπονάρα με ψιλοκομμένο κολοκυθάκι, μπέικον και αυγά, η αυθεντική, δηλαδή, χωρίς κρέμα γάλακτος.

Ένα άλλο ελαφρύ και αρωματικό πιάτο που συνηθίζω είναι το γεμιστό κοτόπουλο με βότανα, πορτοκάλι, λεμόνι, θυμάρι και σκόρδο. Και κάνω και πολύ ωραίες σούπες. Καρότο-Nicoise, αλλά και πολύ νόστιμη σούπα κολοκύθας. Αν σας φαίνεται πολύ σύνθετη η δίαιτά της», είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της.