«Μην πάθει τίποτα ο Αντρέας! Ουαί και αλίμονο...» - Το απειλητικό ύφος της Καινούργιου για τα ''καρφιά'' που δέχεται ο Μικρούτσικος

Η κατάσταση της υγείας του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μην πάθει τίποτα ο Αντρέας! Ουαί και αλίμονο...» - Το απειλητικό ύφος της Καινούργιου για τα ''καρφιά'' που δέχεται ο Μικρούτσικος

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει φέρει τα πάνω κάτω τελευταία μετά την συνέντευξη, που παραχώρησε κάνοντας γνωστό, πως στο παρελθόν ήταν σε σχέση με την Όλγα Τρέμη με τον ίδιο μάλιστα να μπαίνει στη διαδικασία να περιγράψει ερωτικές τους στιγμές.

Ο παρουσιαστής μετά το σάλο, που ξέσπασε και τα αρνητικά σχόλια, που είδε να συνοδεύουν το όνομα του πήρε το λόγο μέσα από το Super Κατερίνα και εξήγησε, πως δεν είχε σκοπό να εκθέσει τη γυναίκα, καθώς νόμιζε ότι είχε ολοκληρωθεί η συνέντευξη, όταν έκανε τη συγκεκριμένη αναφορά.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μικρούτσικος έχει πιεστεί αρκετά σε συνδυασμό με την περιπέτειά της υγείας του και για το λόγο αυτό την Παρασκευή 24/3 δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή (δείτε εδώ την ανακοίνωση της Καινούργιου).

Στη συνέχεια της ημέρας, το λόγο πήρε ξανά η Κατερίνα Καινούργιου και με έντονο ύφος ''απείλησε'' όσους ασχολούνται με τον Μικρούτσικο να προσέχουν, μιας και προέχει η επιβαρυμένη υγεία του!

Η τοποθέτηση της Κατερίνας Καινούργιου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Να πω συγγνώμη επειδή η ώρα είναι 11:30 και όλοι ρωτάτε για τον Αντρέα μας και ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον, να πούμε ότι ο Αντρέας μας έχει μια αδιαθεσία...είναι καλά! Πραγματικά με όλα αυτά, που έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες εύχομαι να είναι όλα καλά με τον Αντρέα, όλα καλά...γιατί έχει στεναχωρηθεί πολύ, όλα καλά, μην πάθει τίποτα ο Αντρέας, ουαί και αλίμονο σε μερικούς, λοιπόν...», είπε η Κατερίνα Καινούργιο με το Γρηγόρη Γκουντάρα να συμπληρώνει: «Να δω τι θα λέτε μετά»!

Η ψυχολογική κατάσταση της Όλγας Τρέμη μετά την αποκάλυψη του Μικρούτσικου

Την Παρασκευή 24/3 μέσα από το Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία έχει πολύ καλές σχέσεις με την Όλγα Τρέμη έκανε γνωστό, πως η ίδια είναι σοκαρισμένη με όσα έχουν βγει στη δημοσιότητα για την προσωπική τη ζωή μετά τις δηλώσεις του Μικρούτσικου (δείτε εδώ την πρώτη απάντηση του Μικρούτσικου για το λόγο, που έκανε την αποκάλυψη).

«Δε θέλω να μιλήσω, γιατί είναι μια πολύ περίεργη κατάσταση, ούτε εξ’ ονόματος της Όλγας Τρέμη, ούτε έχω και την άδεια να μιλήσω εξ ονόματός της. Το μόνο που θα σας πω, το μόνο που θα σας πω, αυτό δηλαδή, που εξέλαβα εγώ ως Τίνα, σε μία καθ΄ όλα προσωπική κουβέντα, είναι ότι την άκουσα μουδιασμένη και σοκαρισμένη. Αυτό που είμαστε όλοι μας. Σε καμία περίπτωση δεν είναι χαμογελαστή

Εγώ που τη ξέρω και ξέρεις ότι έχουμε πει και δύο κουβέντες παραπάνω...ε δεν την άκουσα ούτε χαμογελαστή να διασκεδάζει... από την άλλη είναι ένας άνθρωπος, που έχει δεχτεί κατά καιρούς διάφορα πυρά, γνωρίζει πώς είναι όλη αυτή η κατάσταση και είναι σε κατάσταση να μη δώσουμε περαιτέρω έκταση» είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου στον Alpha.