Νίκος Μουτσινάς: «Το κανάλι το μαθαίνει μέσα από την εκπομπή και...» - Η ατάκα του παρουσιαστή πουθα συζητηθεί στα γραφεία του ΣΚΑΙ

Όλα όσα είπε στον αέρα του "Καλό Μεσημεράκι"

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς: «Το κανάλι το μαθαίνει μέσα από την εκπομπή και...» - Η ατάκα του παρουσιαστή πουθα συζητηθεί στα γραφεία του ΣΚΑΙ

Το μεσημέρι της Παρασκευής (24/3) όπως κάθε μεσημέρι το η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και της συμπαρουσιάστριας του "Βάνιας" ή Ματίνας Νικολάου, «Καλό Μεσημέρακι» έκανε μια επική έναρξη, κάνοντας ανακοινώσεις προς τα παρα πάνω στελέχη του καναλιού.

Μετά όμως από την ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά, ότι αποχωρεί από το κανάλι του ΣΚΑΙ (δείτε εδώ τις δηλώσεις του) και ότι δεν ξέρει τι θα συμβεί με το τηλεοπτικό του μέλλον, έκανε εκείνη την ώρα μια ανακοίνωση για την αυλαία που θα ρίξει εκπομπή στις διακοπές του Πάσχα. Ούτε πέντε μέρες, ούτε μία εβδομάδα, αλλά δύο ολόκληρες εβδομάδες.

Η επική έναρξη του Μουτσινά στο "καλό μεσημεράκι" και η ανακοίνωση στον ΣΚΑΙ

Η Βάνια ξεκίνησε να ρωτάει τον παρουσιαστή του ΣΚΑΙ και συνεργάτη της για τις διακοπές του στις 30 Ιουνίου και ο ίδιος έδωσε μια απάντηση, ανακοινώνοντας κάτι για την εκπομπή, που σύμφωνα με τον ίδιο το κανάλι δεν το γνώριζε.

  • Μ.Ν.: Εσύ που θα πας Νικόλα; 30 Ιουνίου θα φύγεις…
  • Ν.Μ.: Είναι μακριά το 30 Ιουνίου, άμα τα βάλεις κάτω θα πάθεις πανικό.
  • Μ.Ν.: Σε λίγο έχουμε Πάσχα και σταματάμε, δύο εβδομάδες;
  • Ν.Μ.: Κανονικά σταματάμε μία, αλλά φέτος δύο.

«Να ευχαριστήσουμε το κανάλι που το μαθαίνει μέσα από την εκπομπή και ελπίζουμε να συντονιστούμε», είπε κλείνοντας το θέμα ο Νίκος Μουτσινάς.

Τα σχόλια της Καινούργιου για τον Μουτσινά, τον Σεφερλή και τον ΣΚΑΙ

Να υπενθυμίσουμε ότι το πρωί της Τετάρτης (15/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» με αφορμή το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη, αναφέρθηκαν στην κίνηση του ΣΚΑΙ μετά την ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά, στον αέρα του "Καλό Μεσημεράκι" για την αποχώρηση του από την ελληνική τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια του ALPHA, είπε πως όλο αυτό δεν της άρεσε καθόλου και το θεωρεί ντροπή που κάποιοι άφησαν να εννοηθεί πως ο ΣΚΑΙ, θέλει να διώξει τον παρουσιαστή. Η Κατερίνα Καινούργιου θεώρησε λάθος και ντροπιαστικό επίσης και την στιγμή που ανακοινώθηκε η συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή (δείτε εδώ το πρώτο του μήνυμα μετά την ανακοινωση του ΣΚΑΙ).

«Δε μου άρεσε καθόλου, καθόλου όλο αυτό και το λέω προσωπικά. Και βγήκε ο άνθρωπος να πει μόνος του ότι δεν τον διώχνουν. Δεν είπε κανείς ότι τον διώχνουν. Δεν ξέρω γιατί κάποιοι το υπονόησαν αυτό. Ντροπή όποιος το έκανε. Την ίδια μέρα έρχεται η ανακοίνωση ότι ο Μάρκος Σεφερλής είναι το νέο πρόσωπο του ΣΚΑΪ. Εμένα αυτό δε μου άρεσε. Αν ήμουν γραφείο τύπου δε θα το έκανα» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.