«Δεν μπορείς να το γελοιοποιείς έτσι ρε αγόρι μου» - Στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου ο Τριαντάφυλλος μετά τη διαφήμιση του Jumbo

«Αν ήμουν στη θέση της, δεν θα το ξανά τραγουδούσα στο μαγαζί»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν μπορείς να το γελοιοποιείς έτσι ρε αγόρι μου» - Στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου ο Τριαντάφυλλος μετά τη διαφήμιση του Jumbo

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star μίλησε σήμερα 24/3 ο Τριαντάφυλλος με αφορμή την πολυσυζητημένη διαφήμισης του Jumbo με πρωταγωνιστή τον Τάσο Μπουγά. Συγκεκριμένα, η εν λόγω διαφήμιση κάνει μια είδους επίθεση στους vegans, κατακρίνοντας τους για τις επιλογές και υποτιμώντας τον τρόπο με τον οποίο έχουν επιλέξει να τρέφονται.

Οι αντιδράσεις στα social media ήταν φυσικά πάρα πολλές με τους περισσότερους να θεωρούν πως χλευάζονται οι διατροφικές προτιμήσεις κάποιων ανθρώπων (δείτε εδώ τα σχόλια στο twitter).

Να σημειώσουμε πως το τραγούδι «Φεγγάρι μου» που ακούγεται είναι της Νατάσας Θεοδωρίδου, με την ίδια να είναι αρκετά ενοχλημένη και στεναχωρημένη που διάλεξαν για αυτήν την διαφήμιση το συγκεκριμένο τραγούδι (δείτε εδώ την αντίδρασή της).

Ο Τριαντάφυλλος λοιπόν στάθηκε στο πλευρό της τραγουδίστριας εξηγώντας πως δικαίως εκείνη είναι στεναχωρημένη.

Στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου ο Τριαντάφυλλος μετά τη διαφήμιση του Jumbo

«Για μένα έχει απόλυτο δίκιο η Νατάσα Θεοδωρίδου. Ένα τέτοιο μεγάλο τραγούδι δεν το γελοιοποιείς. Είναι τεράστιο τραγούδι, το έχει πει μια καταπληκτική φωνή, από τις καλύτερες που έχουμε στην Ελλάδα. Αυτό ποιος το είπε να το κάνουν; Το έχει γράψει ο κ. Θεοφάνους. Το είπε όμως ο κ. Θεοφάνους να το κάνουν;.

Είναι σαν να πάρουμε το «Θα πιω απόψε το φεγγάρι» ή το «Άγαλμα» του Πουλόπουλου και να το γελοιοποιήσουμε. Στεναχωριέμαι και γω όπως και η Νατάσα. Δεν μπορείς να το γελοιοποιείς έτσι, ρε αγόρι μου γλυκό, αν εσύ είσαι υπεύθυνος που έχεις υπογράψει Θεοφάνους. Είναι σαν να έχεις ένα παιδί και να το γελοιοποιείς. Είναι το παιδί σου, το τραγούδι σου.

Νομίζω από τον κόσμο και τα σχόλιο που βλέπω, δεν έκανε και καλά. Δηλαδή να πήρε πόσα; Να πήρε 1 εκατομμύριο; Αν πήρε 1 εκατομμύριο χαλάλι του! Αλλά τώρα, έτσι, τι να πω. Κάποιοι άνθρωποι κάνουν κάποια πράγματα ωραία και προσπαθούν με χίλιους δυο τρόπους να αυτοκαταστραφούν! Αν ήμουν στη θέση της, δεν θα το ξανά τραγουδούσα στο μαγαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος.