Νίκος Μουτσινάς: «Σε παίρνει λίγο η μπάλα και δεν...» - Το σχόλιο του παρουσιαστή για την Βίκυ Καγιά

«Είναι ωραίο να κλείνουν κάποιοι κύκλοι»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς: «Σε παίρνει λίγο η μπάλα και δεν...» - Το σχόλιο του παρουσιαστή για την Βίκυ Καγιά

Το μεσημέρι της Παρασκευής (24/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» μετά την επική έναρξη του Νίκου Μουτσινά με την Βάνια, οι οποίοι ανακοίνωσαν κάτι που δεν ήξερε το κανάλι (δείτε εδώ τι) ασχολήθηκαν και έπρεπε να σχολιάσουν την συνέντευξη της Βίκυς Καγιά. Το μοντέλο μίλησε για όλους και για όλα. Αυτό όμως που κέρδισε το ενδιαφέρον του Νίκου Μουτσινά ήταν η δήλωση της για το τηλεοπτικό και όχι μόνο μέλλον της.

«Δεν μπορώ να σου πως ούτε "ναι" ούτε "όχι". Θέλω να ξεκουραστώ φέτος το καλοκαίρι. Ήδη με βρήκε κουρασμένη. Είχα ξεκινήσει από το Dancing, μετά συνεχίσαμε με το Shopping, μετά έκανα και το GNTM, δεν γίνεται να δουλεύεις και έτσι. Κατάλαβες τι εννοώ;

Γιατί ένας άνθρωπος, εκτός από τα παιδιά που είναι το πιο ιερό πράγμα στη ζωή μου και η οικογένειά μου και θέλω να την απολαύσω, τώρα μεγαλώνοντας, δεν μπορώ να κρύψω τις ώρες και τις ημέρες, όσο ήταν μωρά κάπως τα κουτσοέφερνα, τώρα ξέρουν ακριβώς τι ώρα είναι, πόσο έλειψα, που βρίσκονται και γιατί»., είπε το μοντέλο (δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη της).

Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά στην Βίκυ Καγιά για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Θα συμφωνήσω με τη Βίκυ. Όταν δεν είναι επιτακτική ανάγκη η εργασία, έχει πολύ μεγάλη σημασία να καταλάβεις λίγο που βρίσκεσαι… Δεν είμαι 22, εργάζομαι πολλά χρόνια και τώρα μου δίνεται μια ευκαιρία, που εγώ την κατάλαβα γιατί είναι πολλοί που εργάζονται στην τηλεόραση οι οποίοι δεν έχουν πρόβλημα βιοποριστικό.

Καλό είναι να κάνουμε ένα βήμα πίσω. Η τηλεόραση έτσι κι αλλιώς αλλάζει, και θα έπρεπε να αλλάζει αν με ρωτάτε. Και η κοινωνία γενικότερα αλλάζει. Συμφωνώ απόλυτα με τη Βίκυ Καγιά. Σε παίρνει λίγο η μπάλα και δεν αντιλαμβάνεσαι τι γίνεται. Επίσης, είναι ωραίο να κλείνουν κάποιοι κύκλοι», είπε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ.