«Μη βρίζεις! Είμαστε στον αέρα» - Χαμός στο Χαμογέλα και Πάλι με Τριαντάφυλλο και Χρηστίδου

Του ξέφυγαν τα... γαλλικά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μη βρίζεις! Είμαστε στον αέρα» - Χαμός στο Χαμογέλα και Πάλι με Τριαντάφυλλο και Χρηστίδου

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 25/3 ο Τριαντάφυλλος. Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον χαμό που έχει γίνει με τον Τάσο Μπουγά και το τραγούδι «Φεγγάρι μου» που ακούγεται πίσω από την νέα πασχαλινή διαφήμιση του Jumbo.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω διαφήμιση κάνει μια είδους επίθεση στους vegans, κατακρίνοντας τους για τις επιλογές και υποτιμώντας τον τρόπο με τον οποίο έχουν επιλέξει να τρέφονται. Οι αντιδράσεις στα social media ήταν φυσικά πάρα πολλές με τους περισσότερους να θεωρούν πως χλευάζονται οι διατροφικές προτιμήσεις κάποιων ανθρώπων (δείτε εδώ τα σχόλια στο twitter).

Να σημειώσουμε πως το τραγούδι «Φεγγάρι μου» που ακούγεται είναι της Νατάσας Θεοδωρίδου, με την ίδια να είναι αρκετά ενοχλημένη και στεναχωρημένη που διάλεξαν για αυτήν την διαφήμιση το συγκεκριμένο τραγούδι (δείτε εδώ την αντίδρασή της).

Ο Τριαντάφυλλος λοιπόν υποστήριξε την Νατάσα Θεοδωρίδου, εξηγώντας πως δικαίως εκείνη είναι στεναχωρημένη. Ωστόσο, πάνω στη συζήτηση, του... ξέφυγε ένα “γαλλικό”.

Η... βρισιά που ξέφυγε στον Τριαντάφυλλο στον αέρα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου

«Έρχομαι στη θέση της Νατάσας και λέω τώρα ότι είμαι στο μαγαζί και τραγουδάω “Φεγγάρι μου να ψάξεις να τον βρεις ” και ο κόσμος πριν ένα μήνα ήταν… μωρό μου, καψούρα μου, τον γκόμενό μου, τη γκόμενά μου κλπ… Και τώρα θα είναι “μαλ….α κοίτα, του Μπουγά, ο Μπουγάς”», είπε ο Τριαντάφυλλος.

Τότε, η Σίσσυ Χρηστίδου ακούγοντας αυτό, απάντησε: «Μη βρίζεις παιδί μου, είμαστε ζωντανά στον αέρα».