«Εκεί που καθόμασταν και τρώγαμε...» - Τα νεότερα για την περιπέτεια υγείας του Βασίλη Καρρά

«Δεν ήξερα ότι θα γίνει τόσος ντόρος γιατί...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Εκεί που καθόμασταν και τρώγαμε...» - Τα νεότερα για την περιπέτεια υγείας του Βασίλη Καρρά

Σε ζωντανή σύνδεση βγήκε το μεσημέρι του Σαββάτου 25/3 ο γνωστός μάνατζερ Βαγγέλης Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στα νεότερα της υγείας του Βασίλη Καρρά, μετά την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε πως ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι πλέον καλά στην υγεία του, πως αισθάνεται δυνατός και πως μάλιστα ετοιμάζεται να επιστρέψει στη νύχτα (δείτε εδώ πόσο αγνώριστος είναι μετά την απώλεια κιλών).

Τα νεότερα για την περιπέτεια υγείας του

«Ο Βασίλης είναι δάσκαλος, είναι πατέρας, είναι συνεργάτης, είναι όλα για εμάς. Απλά επειδή λείπω στο εξωτερικό δεν ήξερα το πόσο μεγάλη έκταση μπορούσε να πάρει αυτό το θέμα.

Εκεί που καθόμασταν και τρώγαμε με τον Βασίλη, είπαμε να βγάλουμε μια φωτογραφία για το καλό. Δεν ήξερα ότι θα γίνει τόσος ντόρος γιατί είναι πολύ λεπτό το θέμα. Ετοιμάζουμε κάποιες συνεργασίες για το μέλλον, μιλάμε για διάφορα. Αισθάνεται πάρα πολύ καλά ο Βασίλης και θα επιστρέψει στη νύχτα.

Σχεδιάζουμε όμορφα πράγματα, αισθάνεται πάρα πολύ καλά και δυνατός αυτή τη στιγμή, έχει πολλή διάθεση και του λείπει πάρα πολύ να ξαναγυρίσει γιατί αυτή είναι η ζωή του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος για την υγεία του Βασίλη Καρρά.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Βασίλης Καρράς είχε άλλη μία περιπέτεια με την υγεία του τον περασμένο Μάρτιο, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και έντονο πόνο στο στομάχι, κατά τη διάρκεια εμφάνισης του σε νυχτερινό κέντρο στο Ηράκλειο Κρήτης, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.