«Εγώ δεν είμαι τέτοιος...» - Το αιχμηρό σχόλιο του Γκλέτσου για την αποκάλυψη της σχέσης Μικρούτσικου & Τρέμη

«Ο άνθρωπος είναι...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Εγώ δεν είμαι τέτοιος...» - Το αιχμηρό σχόλιο του Γκλέτσου για την αποκάλυψη της σχέσης Μικρούτσικου & Τρέμη

Μια νέα συνέντευξη παραχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, η οποία προβλήθηκε το Σάββατο 25/3 με τον ηθοποιό να σχολιάζει τη συμμετοχή του στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, καθώς και ζητήματα της επικαιρότητας.

Ένα εξ αυτών και πολύ φλέγον έχει να κάνει με την αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου σχετικά με την ερωτική σχέση, που είχε με την Όλγα Τρέμη με πολλούς να θεωρούν άκομψη και αχρείαστη την τοποθέτηση αυτή μετά από τόσα χρόνια (δείτε εδώ την ψυχολογική κατάσταση της Τρέμη μετά από όλα αυτά).

Ο Γκλέτσος από τη μεριά του πήρε θέση επ' αυτού και μάλιστα τόνισε, πως κατά τη γνώμη του όλο αυτό ειπώθηκε στα πλαίσια της πλάκας, ωστόσο ο ίδιος δε θα έμπαινε σε αυτή τη διαδικασία για κάποια σχέση του παρελθόντος του.

Οι δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου για την αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Φαντάζομαι ότι με την Όλγα...φαντάζομαι ότι θα το έχουν συζητήσει μαζί και ότι είναι κοινή συναινέσει δηλαδή, που το είπε...δεν ξύπνησε ένα πρωί και είπε ότι τώρα θα πω αυτό...Ο Μικρούτσικος, ο άνθρωπος είναι της τηλεόρασης καθημερινά, είναι χιουμορίστας και μπορεί με την Όλγα...είναι πλάκα η πλάκα τους αυτή, εγώ δεν κάνω, εγώ δεν είμαι τέτοιος, εγώ είμαι βαρύσκιωτος», είπε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Γκλέτσος.

Οι 6 περιζήτητες γυναίκες που έχουν περάσει από την ζωή του ο Μικρούτσικος

Με αρκετές διάσημες κούκλες Ελληνίδες είχε συνάψει στο παρελθόν σχέση ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με την ερωτική ζωή του αγαπημένου παρουσιαστή να βρίσκεται πολλές φορές στο επίκεντρο του σχολιασμού και της προσοχής.

Με αφορμή λοιπόν τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες με τον ίδιο και την Όλγα Τρέμη και τα όσα αποκάλυψε σε συνέντευξή του για την άγνωστη ερωτική τους σχέση (δείτε εδώ), είπαμε να κάνουμε ένα μικρό flashback και να θυμηθούμε τις γυναίκες που έχουν περάσει από την ζωή του.

Μερικές σχέσεις από αυτές ήταν αρκετά σημαντικές και όμορφες για τον ίδιο, μιας και έφτασαν μέχρι τον γάμο, άλλες όμως είχαν πολύ δυσάρεστο happy end.

Μαρία Δημητριάδη

Με την τραγουδίστρια γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γεγονότων του Πολυτεχνείου μιας και ήταν και οι δύο μέλη του παράνομου τότε ΕΚΚΕ. Μάλιστα, έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον Στέργιο και παρότι χώρισαν, διατηρούσαν πολύ καλές σχέσεις. Εκείνη έφυγε από τη ζωή το 2009, σε ηλικία 58 ετών.

Φωτεινή Γεωργαντά

Η δεύτερη γυναίκα του ήταν η γοητευτική γυμνάστρια με την οποία είχαν γνωριστεί στο πλατό της εκπομπής «Χαμογελάτε! Είναι μεταδοτικό», που εκείνος παρουσίαζε.

Παντρεύτηκαν το 1995. Η γαμήλια τελετή προβλήθηκε σε ζωντανή μετάδοση και μάλιστα το γλέντι έγινε σε αίθουσα δεξιώσεων στο πλατό της εκπομπής! Μετά από λίγα χρόνια, όμως, αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους.

Δήμητρα Ρουμπέση

Η γυμνάστρια ήταν η τρίτη και τελευταία σύζυγος του Ανδρέα Μικρούτσικου. Παντρεύτηκαν το 2005 και παρουσίαζαν μαζί την εκπομπή «Αυτός μας έλειπε». Ο γάμος τους ολοκληρώθηκε το 2009. Μάλιστα, την επόμενη χρονιά, η Δήμητρα Ρουμπέση αποκάλυψε ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο, που μάλιστα είχε σχέση με το σπίτι τους.

Είχε πει ότι έγιναν πολλές προσπάθειες για να σωθεί ο γάμος αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν.

Σοφία Βόσσου

Με την Σοφία Βόσσου γνωρίστηκαν το 1985 και παράλληλα με τη σχέση τους, συνεργάστηκαν επαγγελματικά φτάνοντας ακόμη και στη σκηνή της Eurovision.

Αργότερα συγκατοίκησαν και μάλιστα εκείνος της έκανε πρόταση γάμου αλλά η απάντηση δεν ήταν αυτή που θα ήθελε. Διατηρούν, πάντως, πολύ καλές σχέσεις.

Σίσσυ Γιαννακοπούλου

Η Σίσσυ Γιαννακοπούλου του «The Wall» βρέθηκε στο πλευρό του Μικρούτσικου αλλά η σχέση τους τελείωσε γρήγορα και άσχημα και μάλιστα, ο τελευταίος και ο πρώην σύζυγος της Γιαννακοπούλου, Κώστας Ιωάννου, αντάλλαξαν εξώδικα και κατηγορίες για υπεξαίρεση χρημάτων.

Έλενα Μαστραγγελή

Πρόκειται για τη νυν σύντροφο του Ανδρέα Μικρούτσικου. Είναι αχώριστοι τα τελευταία χρόνια και του έχει σταθεί βράχος σε όλα, ειδικά στις τελευταίες περιπέτειες υγείας που πέρασε.