Έμεινε με το στόμα ανοιχτό - Το όλο νόημα δώρο στην Ελίνα Παπίλα από την ομάδα του ''Είμαστε μαζί''

Λόγω της ονομαστικής της εορτής

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έμεινε με το στόμα ανοιχτό - Το όλο νόημα δώρο στην Ελίνα Παπίλα από την ομάδα του ''Είμαστε μαζί''

Το Σάββατο 25/3 η Ελίνα Παπίλα και η ομάδα της από το Είμαστε μαζί βγήκαν και πάλι στον αέρα (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια της μετά τα αρνητικά σχόλια της πρεμιέρας), με την ίδια να μη χάνει το χαμόγελο και την αισιοδοξία, που τη χαρακτηρίζουν.

Η παρουσιάστρια στην 3η της εκπομπή είχε παράλληλα και τη γιορτή της και μάλιστα ήταν στην ευχάριστη θέση να δεχτεί ένα δώρο από την παραγωγή και την ομάδα, με την ίδια να αιφνιδιάζεται στον αέρα του ΑΝΤ1.

Σε κάθε περίπτωση, η Παπίλα δεν έμεινε εκεί αλλά άνοιξε το δώρο, το οποίο όπως φάνηκε ήταν κάποιο υπονοούμενο - πλάκα μεταξύ τους, με την Ελίνα να γελάει και να ευχαριστεί ξανά γι αυτό!

Το δώρο που δέχτηκε η Ελίνα Παπίλα στο ''Είμαστε μαζί''

Η αιχμηρή απάντηση της Παπίλα μετά την πρεμιέρα της

Η παρουσιάστρια μετά τις δύο εκπομπές βλέπουμε να έχει λάβει πολλά και διαφορετικά σχόλια τόσο για το στήσιμο της ίδιας και της ομάδας, όσο και το όλο concept, που παρουσιάζουν και συγκεκριμένα για τις θεματικές.

Πολλοί μάλιστα ήταν εκείνοι, που θεώρησαν την εκπομπή ''παλιακή'' (δείτε εδώ αναλυτικά ποιος το είπε) με την Παπίλα να παίρνει το λόγο την Τετάρτη 22/3 απαντώντας σε όλα τα παραπάνω μέσα από τις δηλώσεις, που παραχώρησε στην κάμερα του Super Κατερίνα.

«Εγώ τα ακούω όλα, σέβομαι όλους εκείνους, που έχουν να πουν είτε κάτι καλό είτε κάτι κακό για την εκπομπή είτε καλό είτε κακό, από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο πραγματικά», είπε αρχικά η Ελίνα Παπίλα και συνέχισε «Να δώσουμε λίγο χρόνο ε; Τι λέτε; Άλλο ένα Σαββατοκύριακο και ακόμη ένα...ε τι λέτε; Ας δώσουμε λίγο χρόνο», είχε πει η Ελίνα Παπίλα.