Συγκινημένη σκουπίζοντας τα δάκρυά της - Η έκπληξη που δέχτηκε η Λίτσα Πατέρα από τα εγγόνια της

Στο ''Είμαστε μαζί'' του ΑΝΤ1

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Συγκινημένη σκουπίζοντας τα δάκρυά της - Η έκπληξη που δέχτηκε η Λίτσα Πατέρα από τα εγγόνια της

Η Λίτσα Πατέρα είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή ''Είμαστε μαζί'' με τη γνωστή αστρολόγο να στέκεται στο πλευρό της Ελίνας Παπίλα κάνοντας τις προβλέψεις της για τα ζώδια, που το κοινό εμπιστεύεται όλα αυτά τα χρόνια (δείτε εδώ πως τα πήγε η εκπομπή στην πρεμιέρα σε νούμερα).

Μια έκπληξη περίμενε την αστρολόγο στην εκπομπή, που εμφανίστηκε το Σάββατο 25/3 με την ίδια να συγκινείται ιδιαίτερα όταν είδε βιντεοσκοπημένα μηνύματα από τα δύο εγγόνια της. Στη συνέχεια, τα δύο παιδιά βγήκαν μέσω Live σύνδεσης στην εκπομπή κάνοντας εμφανές, πως έχουν πολύ μεγάλη αδυναμία στη γιαγιά τους.

Η συγκίνηση της Λίτσα Πατέρα με την έκπληξη των εγγονιών της

Οι δηλώσεις της Πατέρα για την περιπέτειά της υγείας της

Πριν από λίγο καιρό η Λίτσα Πατέρα πέρασε, όπως και πολύς κόσμος κορωνοϊό, καθώς η ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας της έγινε γνωστή μέσα από το Γιώργο Λιάγκα, με τον παρουσιαστή να δίνει το λόγο στην αστρολόγο μέσα από ζωντανή τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή τους,

«Ήρθε ο κορωνοϊός να δει το ζώδιό του. Είμαι πολύ καλά, είχα λίγα δέκατα στην αρχή και λίγο συνάχι. Το περνάω ήπια, είμαι καλά, αλλά σαφώς πρέπει να μείνω λίγο στο σπίτι για να μην το μεταδώσω. Θέλω να πω ότι ήμουν πλήρως εμβολιασμένη, το τονίζω αυτό. Ίσως κάποιους να τους βοηθήσει», είχε πει η Λίτσα Πατέρα και όλοι της ευχήθηκαν περαστικά (δείτε εδώ ποιος άλλος γνωστός δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 νόσησε).

Αφού λοιπόν πέρασαν οι απαιτούμενες ημέρες και αφού η Λίτσα Πατέρα αισθάνθηκε καλύτερα τη Δευτέρα 23/1 έδωσε και πάλι το παρόν στην εκπομπή.