Σίσσυ Χρηστίδου: «Διόρθωσε πρώτα τα δικά σας σούπερ και μετά τα δικά μας» - Ένταση στο Χαμογέλα και Πάλι με την παρέμβαση του Κωνσταντινίδη

Χαμός με αφορμή τον Μπο και την φημολογούμενη νέα του σχέση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σίσσυ Χρηστίδου: «Διόρθωσε πρώτα τα δικά σας σούπερ και μετά τα δικά μας» - Ένταση στο Χαμογέλα και Πάλι με την παρέμβαση του Κωνσταντινίδη

Χαμός σημειώθηκε στον αέρα της σημερινής 26/3 εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου, Χαμογέλα και πάλι, με αφορμή την φημολογούμενη νέα σχέση του Μπο, σύμφωνα με την Super Κατερίνα και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη (δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα) και την άμεση διάψευση του τράπερ πως είναι απλά φίλοι με την συγκεκριμένη κοπέλα (δείτε εδώ την ανάρτησή του).

«Δεν υπάρχει νέα σχέση. Εγώ δεν ενοχλούμαι για μένα, αλλά ενοχλήθηκα για τη φίλη μου που ήταν δίπλα μου στο τραπέζι και τρώγαμε. Και ξαφνικά είδε το πρόσωπό της στην τηλεόραση και να χρεώνεται κάτι που δεν ισχύει. Είμαστε φίλοι! Μίλησα με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, το ξέρει ότι ήταν λάθος, το κατάλαβε, μου ζήτησε συγγνώμη», δήλωσε λίγο μετά ο Μπο στο Χαμογέλα και πάλι και την Πέννυ Καβέτσου.

Αυτό το θέμα, λοιπόν, συζητούσε η Σίσσυ Χρηστίδου με την παρέα της όπου κάποια στιγμή ο Στέφανος Κωνσταντινίδης παρενέβη τηλεφωνικά προκειμένου να αποκαταστήσει την αλήθεια και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Η τηλεφωνική παρέμβαση του Στέφανου Κωνσταντίνη στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου λόγω του Μπο

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος πήρε τηλέφωνο τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και είπε: «Δεν είπα ποτέ ότι είναι ερωτευμένος. Θα έπρεπε να το δείτε πρώτα πριν το πείτε όλοι. Δεν είπα ποτέ ότι είναι ερωτευμένος, μη μένετε στους τίτλους. Όχι παιδιά, δεν έχω πει ποτέ κάτι τέτοιο για τον Μπο και συγγνώμη που παρεμβαίνω. Δείτε την εκπομπή της Παρασκευής, είπα ότι είναι φίλη του. Και λέτε τόση ώρα ότι είπα εγώ ότι είναι ερωτευμένος ο φίλος μου ο Μπο».

Η Σίσσυ Χρηστίδου τότε του απάντησε: «Μα το λέει ο Μπο και η Εύη Δρούτσα», με εκείνον να προσθέτει: «Μη μένετε στο σούπερ της εκπομπής. Εγώ δεν είπα ποτέ στον αέρα της εκπομπής ότι ο Μπο είναι ερωτευμένος».

Ο Νίκος Συρίγος τον ρώτησε: «Στέφανε, ο Μπο γιατί ενοχλήθηκε όμως;» και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης απάντησε: «Δεν θα δώσω τώρα συνέντευξη για τον Μπο, είπα ότι είναι φίλη του. Δείτε παρακαλώ ακριβώς τι είπα».

Σ.Χ.: Ο Μπο γιατί θύμωσε;

Σ.Κ.: Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Πήρα μόνο…

Σ.Χ.: Μόνος σου πήρες, παιδί μου, τι δεν θέλεις;

Σ.Κ.: Πήρα να σας πω ότι δεν είπα ποτέ ότι ο Μπο είναι ερωτευμένος.

Σ.Χ.: Τότε γιατί ζήτησες συγγνώμη;

Σ.Κ.: Είναι άλλα, δικά μας πράγματα.

Σ.Χ.: Ναι, εντάξει, αλλά δεν μας λες.

Τότε, για να κλείσει το θέμα, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε: «Στη Super Κατερίνα, λοιπόν, το σούπερ ήταν “ο έρωτας με έρωτα περνάει”. Στεφανούκο μου, διόρθωσε πρώτα τα δικά σας σούπερ και μετά τα δικά μας».