''Λύγισε'' στον αέρα του ΣΚΑΪ η Ματθίλδη Μαγγίρα - Η συγκινητική έκπληξη της κόρης της στο πλατό

Πολύ τρυφερό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Λύγισε'' στον αέρα του ΣΚΑΪ η Ματθίλδη Μαγγίρα - Η συγκινητική έκπληξη της κόρης της στο πλατό

Το μεσημέρι της Κυριακής 26/3 η Ματθίλδη Μαγγίρα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ''Γειά σου'' με την ίδια να μιλάει πολύ αποκαλυπτικά και εξομολογητικά για ζητήματα, που δεν αναφέρει συχνά, όπως το ότι έχει επιθανάτιες εμπειρίες.

Στη συνέχεια της συνέντευξης της, η ηθοποιός είχε την τύχη και τη χαρά να δεχτεί μια έκπληξη από την κόρη της, Λήδα, η οποία μεγαλώνει έχοντας φτάσει στα 20 και μάλιστα έχει καλλιτεχνική φλέβα, όπως η μαμά της.

Το σημείο λοιπόν, που έκανε τη Ματθίλδη να λυγίσει και μάλιστα να βουρκώσει είχε να κάνει με το τραγούδι, που έγραψε η κόρη της για εκείνη και το άκουσε πρώτη φορά στον αέρα της εκπομπής (δείτε εδώ με τι ασχολείται επαγγελματικά το κορίτσι).

Η συγκίνηση της Ματθίλδη Μαγγίρα με την έκπληξη της κόρης της

Η κίνηση των αδερφών Μαγγίρα με όσα γράφτηκαν για το όνομά τους

Μια νέα συνέντευξη παραχώρησε η Ματθίλδη Μαγγίρα στην κάμερα του Happy Day, η οποία προβλήθηκε την Τετάρτη 22/2 με την ίδια να μιλάει εξομολογητικά για τη ζωή και τα επαγγελματικά της αλλά και για τη σχέση με την αδερφή της.

Και οι δύο κυρίες κάνουν επιτυχία στην τηλεόραση η κάθε μία σε διαφορετικούς χώρους με τη Ματθίλδη να παραδέχεται τη Μπέτυ για τον τρόπο, με τον οποίο χειρίζεται τη θέση της ως παρουσιάστρια (δείτε εδώ αν τη δούμε του χρόνου στο Ποιος είναι πρωινιάτικα).

Στη συνέχεια, η Ματθίλδη αναφέρθηκε και σε ένα παλιό δημοσίευμα, που αφορούσε στα οικονομικά δεδομένα των αδερφών Μαγγίρα ξεκαθαρίζοντας αυτή τη φορά, πως το θέμα λύθηκε δικαστικά.

«Να μας πουν τους κωδικούς να πάμε να τις πάρουμε αυτές τις θυρίδες, γιατί εγώ δεν τους ξέρω τους κωδικούς αυτούς...τα έχω ξαναπεί. Ό,τι του φανεί του Λωλο-Στεφανή. Εμένα δεν με πήρε κανένας τηλέφωνο να με ρωτήσει, όντως...μου ήρθε αυτή η πληροφορία...ισχύει; Τώρα τι γράφει ο καθένας...Όχι, δεν με ενόχλησε καθόλου, γιατί στείλαμε εξώδικα εκεί που έπρεπε, το αντιμετωπίσαμε νομικά και δε μας ξαναενόχλησαν. Γιατί να τρέχω να δουλεύω η καημένη, αν έχω εκατομμύρια; γιατί να μην κάνω τα ταξίδια μου, να ζω όπως θέλω...δεν κατάλαβα», είπε η Ματθίλδη Μαγγίρα.