Βίκυ Καγιά: Στο Μαρόκο με τα παιδιά και τον Ηλία Κρασσά - Οι φαντασμαγορικές φωτογραφίες και τα τρυφερά φιλιά

Τι κι αν έχουν περάσει 9 χρόνια γάμου, είναι λες κι είναι νιόπαντροι!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: Στο Μαρόκο με τα παιδιά και τον Ηλία Κρασσά - Οι φαντασμαγορικές φωτογραφίες και τα τρυφερά φιλιά

Είναι ένα από τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που αποφεύγουν τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις γιατί εδώ και χρόνια προσπαθούν όσο μπορούν να κρατούν την προσωπική και οικογενειακή τους ζωή μακριά από τα περίεργα βλέμματα. Ωστόσο, όταν βγαίνουν, φροντίζουν να μην κρύβουν τον έρωτά τους αφού όπως αποδεικνύουν αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr τα καυτά τους φιλιά δίνουν και παίρνουν.

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς παντρεύτηκαν στις 18 Ιουλίου του 2014 στο Παρίσι κι έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά: την Μπιάνκα - Αλεξάνδρα και τον Κάρολο - Ηλία, με τους οποίους θέλουν να κατακτήσουν όλο τον κόσμο!

Πρόσφατα, μάλιστα, το ζευγάρι ταξίδεψε στο Μαρόκο και η αγαπημένη παρουσιάστρια μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram διάφορα στιγμιότυπα, το οποία μπορείτε να δείτε κι εσείς παρακάτω:

Οι αναρτήσεις της Βίκυς Καγιά

Βίκυ Καγιά

Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς

Βίκυ Καγιά διακοπές

Βίκυ Καγιά παιιδά

Βίκυ Καγιά Μαρόκο

Βίκυ Καγιά λεφτά

Βίκυ Καγιά instagram

Βίκυ Καγιά  ξενοδοχείο μαρόκο

Βίκυ Καγιά οικογένεια

Βίκυ Καγιά διακοπές μαρόκο

«Είναι ένας εξαιρετικός πατέρας!»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή Super Κατερίνα παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής 24/3 η Βίκυ Καγιά. Η όμορφη παρουσιάστρια ήταν άκρως αποκαλυπτική και μίλησε για όλους και για όλα. Μάλιστα, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον αγαπημένο της, Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους.

«Δεν έχω ξεχωρίσει ποτέ τα παιδιά του συζύγου μου από τα δικά μου, και δε θα το κάνω ποτέ. Έτσι πρέπει να γίνεται. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο, τον αγαπάς για όλα του και όχι για τα μισά του. Όταν λοιπόν ένας άνθρωπος έρχεται με δυο πολύ σημαντικά πράγματα στη ζωή του που είναι δυο παιδιά, πρώτα είναι τα παιδιά και μετά όλα τα άλλα. Είναι κομμάτι του.

Στην αρχή με δυσκόλεψε αυτό. Ξαφνικά βρέθηκα με δυο παιδιά, δεν ήξερα τι να κάνω, από που να φύγω. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να δεις και τι σχέση του ανθρώπου σου με τα παιδιά γιατί αυτό λέει πολλά για τον άνθρωπο. Ένα από τα στοιχεία που με κέρδισε σε αυτόν, είναι το πόσο εξαιρετικός μπαμπάς είναι και πόσο πολύ αγαπάει τα παιδιά του.

Προστατεύω τα παιδιά μου πάρα πολύ από τη δημοσιότητα γιατί είναι μικρά ακόμα και αυτό μπορεί να επηρεάσει την ψυχοσύνθεσή τους από το να πάρουν ψηλά τον αμανέ μέχρι να τρομάξουν. Πολλές φορές όταν είμαστε στη Μύκονο και με ρωτάνε γιατί μας τραβάνε φωτογραφίες ή σε κάποιο πάρκο, τους λέω ότι τραβάνε τη θάλασσα ή τα δέντρα και όχι εμάς. Είμαστε μια οικογένεια όπως όλες οι άλλες. Ξέρουν μόνο ότι κάνω το shopping star. Όταν πάνε 9-10 χρονών θα τους τα εξηγήσω όλα… Δε θα είχε πρόβλημα η Μπιάνκα να γίνει μοντέλο, από μικρή κιόλας ηλικία, κανένα θέμα δεν θα είχα αλλά ο Ηλίας δε θα το ήθελε αυτό.

«Έχω σκεφτεί να κάνω τον τελευταίο καιρό κι άλλο παιδάκι, αλλά φτάνει! Το έχω βγάλει από το μυαλό μου», κατέληξε η Βίκυ Καγιά.

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή της!