Τσιμτσιλή για Μαριαλένα και Κατσούλη στο Survivor All Star: «Ποια στέρηση; Τους έπιανε το Drone στην...»

Γέλια στο πλατό του Happy Day στον ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τσιμτσιλή για Μαριαλένα και Κατσούλη στο Survivor All Star: «Ποια στέρηση; Τους έπιανε το Drone στην...»

Δευτέρα 27/3 σήμερα, και το Happy Day του ALPHA, σχολίασε όλες τις τηλεοπτικές εξελίξεις. Ανάμεσα τους και το Survivor All Star, όπου στο χθεσινό 26/3 επεισόδιο παρακολουθήσαμε τις δυο ομάδες να αλλάζουν εντελώς (δείτε πως διαμορφώθηκαν).

Στην ίδια ομάδα λοιπόν, μπήκαν Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη και έκαναν χαμό από τα φιλιά και τις αγκαλιές τους στο συμβούλιο του νησιού. Άλλωστε η Μαριαλένα, είχε δηλώσει πολλές φορές πως η κακή ψυχολογία της επειδή είναι χωριστά είχε ρίξει και τις αποδόσεις της αγωνιστικά.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λοιπόν, έχοντας δει τα πλάνα από το συμβούλιο του νησιού και τα τρυφερά τετ α τετ του ζευγαριού, δεν δίστασε να πει πως δεν ήταν εντελώς χωριστά, αφού συναντιόντουσαν στο δάσος μακριά από τα μέλη της ομάδας τους.

Τα σχόλια της Τσιμτσιλή για Μαριαλένα - Κατσούλη

«Ρε παιδιά κοροϊδευόμαστε; Αφού κάθε μέρα απομονώνονταν, τους έπιανε το drone στις σπηλιές. Ποια στέρηση; Αν δω μετά και τη Μαριαλένα και τον Σάκη να λένε κάτι αντίστοιχο με αυτό του Στάθη Σχίζα, ότι “όταν κατάλαβα πως ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή κατάλαβα ότι έπρεπε να φύγω”», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το ζευγάρι.

«Τα κλάματα ότι η Μαριαλένα γυρνάει πίσω, τα περίμενα από την Μαριαλένα. Το πλάνο του Σάκη το είδες; Λες και του ανακοίνωσαν ότι είναι Star Hellas», είπε από πλευράς του ο Δημήτρης Παπανώτας.

Τι θα δούμε απόψε 27/3 στο Survivor All Star

Αν αυτό δεν είναι το παιχνίδι της ανατροπής, τότε ποιο είναι; Το Survivor All star φέτος έχει σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ όσον αφορά τις αποβολές! Την αρχή έκαναν η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ασχέτως, αν όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Ατζούν η αποβολή τους ήταν άδικη (δείτε εδώ γιατί έγινε λάθος από την παραγωγή) κι όπως φαίνεται, θα ακολουθήσουν δυο από τα μεγαλύτερα φαβορί: Γιωρίκας Πιλίδης και Ηλίας Γκότσης.

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει αποκλειστικά, ήδη από το μεσημέρι της Κυριακής, οι δυο παίκτες πιάστηκαν από την παραγωγή να παραβαίνουν διαφορετικούς κανονισμούς (δείτε εδώ) και πρέπει να πληρώσουν το τίμημα των πράξεών τους.

Στο αποψινό trailer ο Λιανός το ανακοινώνει στους παίκτες:

«Όπως βλέπετε, από την παρέα μας αυτή την στιγμή λείπουν δυο παίκτες της μπλε ομάδας. Και οι δυο παίκτες έχουν παραβιάσει βασικούς κανόνες του Survivor. Κάθε παίκτης έχει κάνει διαφορετική παράβαση. Αφού, λοιπόν, συλλέξουμε όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε και δούμε όλες τις λεπτομέρειες, θα σας ανακοινώσουμε την απόφασή μας για το μέλλον αυτών των δυο παικτών στο Survivor».

Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, βέβαια, η απόφαση για τους δυο τους είναι η αποβολή.

Αξίζει να σημειωθεί πως το δεύτερο αγώνισμα, όπως μέχρι στιγμής γνωρίζουμε, θα πραγματοποιηθεί κανονικά (δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει). Τώρα τι θα γίνει με την ψηφοφορία ενώ οι Μπλε είναι ήδη μείον άτομα... αναμένουμε!

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star: Η παράβαση του Ηλία Γκότση - Τι έκανε τελικά και τον απέβαλαν από το παιχνίδι