Μαρία Αντωνά: «Τι να κάνουμε ρε σύ; Κάποιος πρέπει να...» - Η αποκάλυψη για την καθυστέρηση του γάμου της με τον Σοϊλέδη

«Άμα μπει η κουλούρα μετά»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Μαρία Αντωνά: «Τι να κάνουμε ρε σύ; Κάποιος πρέπει να...» - Η αποκάλυψη για την καθυστέρηση του γάμου της με τον Σοϊλέδη

Το πρωί της Δευτέρας (27/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «ποιος είναι πρωινιάτικα;» βρέθηκαν καλεσμένοι ο Άρης Σοϊλέδης με την Μαριάντα Πιερίδη. Οι δύο διαγωνιζόμενοι με αφορμή την συμμετοχή του στο J2US μίλησαν για όσα γίνονται στα παρασκήνια του ALPHA, αλλά δεν γινόταν η Μπέττυ Μαγγίρα να μην αναφερθεί στην τόσο μεγάλη καθυστέρηση που έχει πάρει ο γάμος της Μαρίας Αντωνά με τον Άρη Σοϊλέδη.

Μπορεί να τους είδαμε πριβν από λίγες μόνο μέρες να κάνουν την "άτυπη" πρόβα νυφικού της (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την στιγμή), αλλά σήμερα δόθηκε και η απάντηση για την τόσο μεγάλη αναβολή που έχει πάρει ο γάμος τους.

Η απάντηση της Αντωνά με τον Σοϊλέδη για τον γάμο τους

Αφού τους ρώτησε η παρουσιάστρια του Open για τον λόγο που ο γάμος τους έχει αναβληθεί τόσες φορές, ο ποδοσφαιριστής απάντησε λέγοντας ότι δεν βρέθηκε, μέχρι τώρα, ο απαιτούμενος χρόνος, ώστε να προετοιμαστούν.

«Τι να κάνουμε ρε συ; Κάποιος πρέπει να οργανώσει αυτόν τον γάμο», σχολίασε ο Άρης Σοϊλέδης και πρόσθεσε με χιούμορ: «Γιατί να τελειώσει το παραμύθι; Άμα μπει η κουλούρα μετά… άστο», είπε στο "ποιος είναι πρωινιάτικα;".

Το δώρο που πήρε ο Άρης Σοϊλέδης για τα γενέθλια της Μαρίας Αντωνά

Το πρωί της Δευτέρας 30/1 ο Άρης Σοϊλέδης πήγε καλεσμένος στο Πρωινό μας σχολιάζοντας όλη την επικαιρότητα σχετικά με το Survivor all star, αφού οι εξελίξεις είναι διαρκώς ''καυτές''.

Ο ποδοσφαιριστής εκτός όμως από το ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε και στο κομμάτι και στη σχέση του με τη Μαρία Αντωνά, με την οποία είναι φουλ ερωτευμένος και συγκεκριμένα σήμερα είχε τα γενέθλιά της (δείτε εδώ την εντυπωσιακή τούρτα για τα 5 χρόνια σχέσης τους).

«Α, πονεμένη ιστορία. Γιατί τα δώρα είναι δώρα. Έπρεπε να πάρω ένα καλό δώρο. Το δαχτυλίδι είναι εδώ και χρόνια. Επειδή η Μαρία τη μία μέρα μπορεί να θέλει το ένα και τη μία το άλλο, δεν την βρίσκεις και εύκολα! Υδροχόος με Δίδυμο, όπως κι εγώ», είπε ο Άρης Σοϊλέδης.