Το νέο πιο αγαπητό ζευγάρι στην showbiz - Τραγουδίστρια τα έφτιαξε με τον πρώην σύντροφο της... πρώην φίλης της

Και επικρατεί χαμός στα social media

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το νέο πιο αγαπητό ζευγάρι στην showbiz - Τραγουδίστρια τα έφτιαξε με τον πρώην σύντροφο της... πρώην φίλης της

Χαμός επικρατεί στην ξένη showbiz με τα σκάνδαλα να "σκάνε" το ένα μετά το άλλο. Ζευγάρια χωρίζουν, χωρισμένοι βρίσκουν και πάλι τον έρωτα και πάει λέγοντας. Ήδη μάλιστα, έγινε γνωστό πως η Έμιλι Ρατακόφσκι βγαίνει με τον Χάρι Σταιλς, αφού τους έπιασαν να φιλιούνται δημόσια. Βέβαια, πιο πολύ από αυτό το ζευγάρι, συζητιέται ένα άλλο!

Πρόκειται για δυο πρόσωπα που έχουν απασχολήσει πάρα πολύ με την προσωπική τους ζωή, ενώ και στα επαγγελματικά τους σκίζουν εδώ και πολλά χρόνια. Είναι πολύ αγαπητοί στον κόσμο και για αυτό η είδηση πως μάλλον είναι μαζί έχει προκαλέσει πανζουρλισμό.

Και οι δυο είναι ελεύθεροι πολλά χρόνια για δικούς τους λόγους ο καθένας. Εκείνη είναι πληγωμένη, ενώ δεν κάνει και ιδιαίτερες προσπάθειες για σχέση, ενώ εκείνος θέλει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού έχει βάλει άλλες προτεραιότητες.

Δείτε επίσης: Την κατηγορεί για διακίνηση ναρκωτικών και εκείνη πως κάνει παρέα με τρανς - Αγαπημένο ζευγάρι που χώρισε οδηγήθηκε στο Αστυνομικό τμήμα

Αυτό είναι το νέο hot ζευγάρι της showbiz

Στο Hollywood αυτή την στιγμή γίνεται χαμός για την είδηση πως η Σελένα Γκόμεζ και ο Ζέιν Μάλικ έχουν δεσμό και μάλιστα κυκλοφορούν δημόσια μαζί κρατώντας ο ένας τον άλλον από το χέρι.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο τραγουδιστής είναι πρώην σύντροφος επί πολλά χρόνια της Τζίτζι Χαντίντ, που είναι κολλητή της Χέιλι Μπίεμπερ η οποία "έκλεψε" από την Σελένα τον Τζάστιν Μπίεμπερ.

Σύμφωνα με το Entertainment Tonight, Σελένα και Ζέιν, εθεάθησαν για δείπνο στη Νέα Υόρκη, λίγες εβδομάδες αφότου φανς παρατήρησαν πως η τραγουδίστρια τον ακολούθησε πρόσφατα στο Instagram, ενώ εκείνος την ακολουθούσε από πριν.

Μάλιστα, φήμες τους θέλουν να αντάλλαξαν και φιλιά!