«Εδώ βγαίνουν και λένε ότι η εκπομπή μας...» - Το "καρφί" της Κατερίνας Καινούργιου στον Νίκο Μουτσινά μετά τα αιχμηρά του σχόλια

Και πολύ κρατήθηκε...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Εδώ βγαίνουν και λένε ότι η εκπομπή μας...» - Το

Η Κατερίνα Καινούργιου κατά καιρούς έχει δεχθεί έντονες και άσχημες κριτικές για την εκπομπή της, για τον τρόπου που επιλέγει να παρουσιάσει τα θέματά της, αλλά και για την εμφάνισή της από διάφορους ανθρώπους του χώρου και όχι μόνο. Όσο ανεπηρέαστη και να προσπαθεί να μείνει όμως, δεν το καταφέρνει όταν τα κακόβουλα σχόλια αυτά προέρχονται από ανθρώπους που γνωρίζει και συγκεκριμένα από παλιούς της φίλους.

Τις προάλλες, για παράδειγμα, ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του, Καλό Μεσημεράκι, χαρακτήρισε το Super Κατερίνα "παλιά τηλεόραση και φρικτή" (δείτε εδώ αναλυτικά γιατί). Την δευτέρα 27/3, λοιπόν, η παρουσιάστρια, βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει την δυσαρέσκειά της χωρίς βέβαια να κάνει κάποια αναφορά στο όνομα του παλιού της συνεργάτη και χωρίς να θέλει να συνεχίσει το θέμα.

Η έμμεση "σπόντα" της Κατερίνας Καινούργιου στον Νίκο Μουτσινά

«Εδώ βγαίνουν και λένε ότι η εκπομπή μας είναι φρικτή και δεν απαντάμε, τι λέτε τώρα…», είπε χαρακτηριστικά και ο Γρηγόρης Γκουντάρας απάντησε αμέσως όλο νόημα: «Και ποιοι τα λένε είναι το θέμα…».

Το σχόλιο που δέχθηκε για τις πλαστικές της και η απάντησή της

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει δεχτεί πολύ άσχημα σχόλια για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπο της και το στήθος της, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συγκρατήσει το θυμό της, όταν βλέπει κάποιον να της μιλάει με κακοπροέραιτα λόγια.

Μάλιστα, σοκ είχε προκαλέσει το περιστατικό όπου πολύ γνωστός δικηγόρος είχε βγει στον αέρα του Super Κατερίνα και της είπε «Να ξέρετε ότι έχετε δικηγόρο ενώπιον σας και όχι πλαστικό χειρούργο» και στη συνέχεια της έκλεισε το τηλέφωνο - δείτε εδώ το περιστατικό καρέ καρέ.

Λίγες ώρες μετά την σημερινή 16/3 εκπομπή ωστόσο, δέχτηκε ακόμη ένα κακεντρεχή σχόλιο. Αυτή την φορά στο twitter. Λογαριασμός έγραψε κάνοντας hashtag την εκπομπή «Δεν φοβάται μη λιώνει η πλαστικιά δίπλα στο κεράκι της τούρτας;», με αφορμή την έκπληξη που έκαναν για τα γενέθλια της Έλενας Πολυκάρπου.

«Όχι ρε γελοίε, δεν λιώνω εύκολα», του απάντησε κάνοντας retweet.