Μόνος του σε ένα στάδιο γεμάτο κόσμο - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Γιώργου Μαυρίδη μετά τον χωρισμό με την Κρίστη Καθαργιά

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθαργιά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή λίγους μόλις μήνες μετά τον γάμο τους και κανένας από τους δύο δεν έχει βγει για να μιλήσει σχετικά με το δυσάρεστο αυτό συμβάν, πέρα από τον άντρα που τους πάντρεψε, ο οποίος αποκάλυψε τι τον έβαλε να του υποσχεθεί ο tattoo artist (δείτε εδώ τι ήταν αυτό).

Έχουν περάσει μέρες, λοιπόν, από την ανακοίνωση αυτής της απόφασης και ο πρώτος έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, με τον φωτογραφικό φακό του youweekly.gr να τον "τσακώνει". Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος βρέθηκε μόνος του σε συναυλία στο παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, για το αγαπημένο του συγκρότημα, τους Razorlight, που ήρθαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Γιώργου Μαυρίδη μετά το διαζύγιο με την Καθαργιά

Ήταν ντυμένος στα μαύρα, αλλά η λευκή του ζακέτα ξεχώρισε και αξίζει να σημειωθεί πως χαμογελούσε στον φακό και δεν προσπάθησε να αποφύγει τα φώτα και την προβολή. Στο σημείο αυτό, να αναφέρουμε πως ο παρουσιαστής έχει επιλέξει να κόψει κάθε δεσμό, καθώς παρόλο που εκείνη τον ακολουθεί κανονικά στο Instagram, εκείνος την έχει κάνει unfollow και δεν βλέπει πλέον τις αναρτήσεις της, εφόσον έχει αποφασίσει να προχωρήσει τη ζωή του παρακάτω.

Γιώργος Μαυρίδης

Γιώργος Μαυρίδης έξοδος χωρισμός

Πώς έφτασαν στον χωρισμό

Οριστικός φαίνεται πως είναι ο χωρισμός του Γιώργου Μαυρίδη με την Κρίστη Καθαργιά, καθώς όταν έγινε γνωστή η είδηση το ρεπορτάζ ανέφερε πως είναι ήδη στην διαδικασία διαζυγίου 9 μόλις μήνες μετά τον παραμυθένιο γάμο τους με εκλεκτούς καλεσμένους και φίλους.

Μπορεί να έδειχναν άκρως ερωτευμένοι και πρόσφατα να τους είδαμε να συμμετέχουν ως ζευγάρι στο Asia Express στο STAR, ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται πως στη συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετικά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, το ζευγάρι είχε άλυτα προβλήματα. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, ολοκλήρωσαν το καινούργιου τους σπίτι στην περιοχή Νέου Ρυσίου - Καρδίας, στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης.

Λίγο μετά την μετακόμιση τους φαίνεται πως ξεκίνησαν και τα προβλήματα ανάμεσα τους με τα πρακτικά θέματα να ήταν αυτά που έφερναν τις εντάσεις οι οποίες μέρα με την ημέρα γίνονταν πιο εντονότερες.

Για μεγάλο διάστημα σύμφωνα με την εφημερίδα προσπάθησε να τα ξεπεράσουν, όμως δεν τα κατάφεραν!

Δείτε επίσης: Δεν θέλει καμία επαφή μαζί του - Η πρώτη κίνηση της Καθάργια μετά το διαζύγιο