Του χόρευε τα ξημερώματα στο σαλόνι του σπιτιού τους - Το "καυτό" τσιφτετέλι της Μαρίας Αντωνά στον Άρη Σοϊλέδη

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Του χόρευε τα ξημερώματα στο σαλόνι του σπιτιού τους - Το

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Μετά την επιστροφή του ποδοσφαιριστή από το Survivor 5 οι δυο τους ζουν τον έρωτά τους σαν να μην υπάρχει αύριο και, μάλιστα, ετοιμάζουν και τον γάμο τους, παρόλο που υπάρχουν καθυστερήσεις. Ακούγεται, επίσης, πως ίσως έχουν και δική τους εκπομπή, άρα θα εργάζονται και μαζί.

Το ελεύθερό τους χρόνο τον περνούν μαζί, κάνοντας βόλτες στους δρόμους της Αθήνας ή ταξιδάκια σε διάφορα μέρη (δείτε εδώ τι συνέβη στο πάρτι γενεθλίων τους), όμως τις προάλλες ο σύντροφος της δημοσιογράφου έδειξε σε όλους πως περνούν και τα βράδια τους. Πιο συγκεκριμένα, ενώ η Μαρία Αντωνά έπρεπε να κοιμηθεί νωρίς γιατί είχε πρωινό ξύπνημα, το έριξε στον χορό και μπροστά στον καλό της χόρεψε ένα "καυτό" τσιφτετέλι που ο ίδιος ανέβασε στο Tik tok αργότερα και έγινε viral.

Το "καυτό" τσιφτετέλι της Μαρίας Αντωνά στον Άρη Σοϊλέδη

Θύμα απάτης και παραλίγο να "καεί" η σχέση τους

Άκρως αποκαλυπτική ήταν εκπομπή του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, στις 29/10, η Μαρία Αντωνά, η οποία, αφού ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Σταυρούλα Χρυσαειδή (δείτε εδώ γιατί), η οποία χώρισε μετά από τρεις μήνες γάμου (δείτε εδώ το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά στο ζευγάρι), αναφέρθηκε σε ένα εντελώς διαφορετικό ζήτημα, το οποίο όμως θα μπορούσε να έχει επηρεάσει πολύ αρνητικά την σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος εξήγησε πως πολύ πρόσφατα έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης, καθώς άγνωστοι έφτιαξαν προφίλ με τις δικές της φωτογραφίες σε εφαρμογή γνωριμιών και χρησιμοποιούσαν αυτό το ψεύτικο προφίλ για να προσεγγίζουν άντρες και να μιλούν μαζί τους.

Η ίδια δεν γνώριζε τίποτα, μέχρι που κάποια στιγμή τα στοιχεία αυτά και οι εικόνες έφτασαν στα μάτια του ποδοσφαιριστή και συντρόφου της, με την ίδια να μπαίνει σε μία διαδικασία να δίνει εξηγήσεις χωρίς να φταίει. Αξίζει να σημειωθεί, πως πριν από λίγες ημέρες, άλλος ένας γνωστός δημοσιογράφος έπεσε θύμα απάτης, ακολουθώντας το ίδιο μοτίβο.

«Σε εφαρμογή που ήταν για γνωριμίες για σχέσεις και όσο εγώ ήμουν σε σχέση, υπήρχε προφίλ κανονικό με τη φωτογραφία μου και έστελνε μηνύματα κανονικά να βγούνε και μετά τα στέλνανε στον Άρη και λέγανε “Να, μιλά και με άλλους”, ενώ εγώ δεν είχα ποτέ τέτοιο προφίλ», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.