Δίνει τέλος στην καριέρα του στα 29 του; Δυσάρεστα νέα για αγαπημένο τραγουδιστή μετά τις εξελίξεις της υγείας του

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δίνει τέλος στην καριέρα του στα 29 του; Δυσάρεστα νέα για αγαπημένο τραγουδιστή μετά τις εξελίξεις της υγείας του

Ο Justin Bieber το τελευταίο διάστημα είχε προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στο κοινό του, καθώς από τη μία ακούγονταν πολύ έντονες φήμες περί χωρισμού με την σύζυγό του (δείτε εδώ την απάντησή της), ενώ από την άλλη το γεγονός πως ακύρωνε τις συναυλίες του τη μία μετά την άλλη, έκανε τους φανς του να πιστεύουν πως η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει.

Το RadarOnline.com, μάλιστα, αναφέρει σύμφωνα με πηγές του, πως ο νεαρός τραγουδιστής, ο οποίος έχει καταφέρει να χτίσει μία περιουσία άνω των 200 εκατομμυρίων δολαρίων, σκέφτεται να αποσυρθεί από την μουσική και τα φώτα της δημοσιότητας στην ηλικία των 29 ετών.

Justin Bieber
Instagram / Justin Bieber

Αποσύρεται από το τραγούδι ο Justin Bieber;

Ο ίδιος δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτε από τα παραπάνω, όμως ένα από τα οικεία του πρόσωπα, ένας από τους φίλους του συγκεκριμένα, αποκάλυψε: «Ο Τζάστιν δεν αισθάνεται καλά με τον κόσμο εδώ και αρκετό καιρό και η φήμη του τον βαραίνει πολύ» και πρόσθεσε: «Ακόμα και ο ψυχολόγος του λέει ότι αν αυτό που κάνει τον κάνει δυστυχισμένο, θα πρέπει να πάρει τη δύσκολη απόφαση να το αφήσει στην άκρη».

Ποιo είναι το σύνδρομο από το οποίο πάσχει;

Ένα σοκαριστικό βίντεο ανέβασε ο Justin Bieber στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου αποκάλυψε στους followers του ότι πάσχει από ένα γνωστό σύνδρομο. Mάλιστα, όπως βλέπουμε στο βίντεο, ο 28χρονος τραγουδιστής δεν μπορεί να κουνήσει τη δεξιά πλευρά του προσώπου του.

Ο τραγουδιστής δε φαίνεται να διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του, τουλάχιστον όσον αφορά την υγεία του, καθώς και η σύζυγός του Hailey Bieber μεταφέρθηκε πριν από ένα τρίμηνο στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού, προκαλώντας ανησυχία τόσο στον σύντροφό της όσο και στους εκατομμύρια fans του ζευγαριού(δείτε εδώ λεπτομέρειες για την υγεία της).

«Γεια σε όλους Τζάστιν εδώ, ήθελα να σας ενημερώσω παιδιά για το τι συμβαίνει. Προφανώς όπως μπορείτε να δείτε με το πρόσωπό μου. Έχω αυτό το σύνδρομο που ονομάζεται σύνδρομο Ramsay Hunt και είναι από αυτόν τον ιό που επιτίθεται στα νεύρα στο αυτί μου και στα νεύρα του προσώπου μου και έχει κάνει το πρόσωπό μου να παραλύει», ανέφερε ο Justin Bieber.

«Έχω εμπιστοσύνη στον Θεό. Είμαι σίγουρος πως όλο αυτό συμβαίνει για κάποιον σκοπό. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι αυτός, αλλά μέχρι τότε θα ξεκουραστώ» ανέφερε επίσης ο Αμερικανός καλλιτέχνης.

Μάλιστα, ο διάσημος τραγουδιστής αναγκάστηκε να ακυρώσει τις ημερομηνίες της παγκόσμιας περιοδείας του. Ο Justin Bieber δημοσίευσε ένα βίντεο τριών λεπτών το βράδυ της Παρασκευής, εξηγώντας ότι η διάγνωση είναι μια επιπλοκή του έρπητα ζωστήρα που μπορεί να οδηγήσει σε παράλυση του προσώπου.