Χριστίνα Κολέτσα: «Μου έχουν κάνει άπειρες...» - Όλη η αλήθεια για την προσωπική ζωή της τραγουδίστριας

«Φυσικά φταίω εγώ»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Χριστίνα Κολέτσα: «Μου έχουν κάνει άπειρες...» - Όλη η αλήθεια για την προσωπική ζωή της τραγουδίστριας

Το βράδυ της Δευτέρας (27/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «The 2 night show» βρέθηκε καλεσμένη η Χριστίνα Κολέτσα, μετά την συγκινητική συνέντευξη του Νίνο (δείτε την εδώ).

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, για την προσωπική της ζωή, η οποία είχε κάποιες σχέσεις οι οποίες δεν προχώρησαν όπως θα ήθελε και η ίδια, αλλά αναφέρθηκε και στην συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του STAR, Asia Express.

Η αποκάλυψη της Χριστίνας Κολέτσα για την προσωπική της ζωή

«Μου έχουν κάνει άπειρες προτάσεις γάμου. Στα social media μου κάνουν κάθε μέρα. Αν υπήρχε κάποια σοβαρή περίπτωση, θα είχα παντρευτεί. Όταν ήμουν πάρα πολύ μικρή, για να σου είμαι ειλικρινής, ήταν το όνειρο της ζωής μου κι ήθελα να κάνω τρία παιδιά», αποκάλυψε η Χριστίνα Κολέτσα.

«Ήθελα να έχω οικογένεια. Περνώντας τα χρόνια, έφαγα την μία απογοήτευση μετά την άλλη και σκέφτηκα ότι είναι καλύτερο να μην το κάνω. Δεν είχα ποτέ αυτήν την ανασφάλεια ότι πρέπει να το κάνω. Ήθελα πάντα να κάνω πράγματα, τα οποία μετά από πολλή σκέψη ήξερα ότι θα κάνω και τους γύρω μου ευτυχισμένους. Να κάνω δύο παιδάκια και να μην μεγαλώσουν σωστά, δεν θα το έκανα ποτέ», εξμολογήθηκε η τραγουδίστρια.

Στην συνέχεια, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην ψυχανάλυση που έκανε χρόνια και αναφέρθηκε και στο ποίημα που την στιγμάτισε.

Η απάντηση της Κολέτσα για τον Βασάλο

Να υπενθυμίσουμε ότι μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν Κωνσταντίνο Βασάλο και Ευρυδίκη Βαλαβάνη να έχουν χωρίσει λόγω των ξεχωριστών καλοκαιρινών τους διακοπών και των φημών πως η επιχειρηματίας βρήκε νέο σύντροφο (δείτε τον εδώ), είχαν βγει και οι φήμες που ήθελαν τον personal trainer σε σχέση με την Χριστίνα Κολέτσα.

Οι δυο τους συμμετείχαν στο Asia Express του STAR - σε ξεχωριστές ωστόσο ομάδες - και είχαν γραφτεί πολλά για τις μεταξύ τους σχέσεις.

Σε συνέντευξη λοιπόν που παραχώρησε η Χριστίνα Κολέτσα στο περιοδικό Λοιπόν, ρωτήθηκε για τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι και απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια.

Υπήρξε κάποιος άντρας που σου πρότεινε να παρατήσεις το τραγούδι και να τον ακολουθήσεις; Δηλαδή να σου εξασφάλιζε μια άνετη ζωή για πάντα ώστε να μην έχεις ανάγκη να εργάζεσαι στη νύχτα;

Ναι μου έχει γίνει στο παρελθόν τέτοια πρόταση από έναν σύντροφό μου. Έπεσε σε τοίχο όμως κανονικότατα. Είμαι τόσο ανεξάρτητη από τη φύση μου που όσα λεφτά και να μου έδινε δεν θα άφηνα ποτέ τη δουλειά μου και γενικά δεν θα ήθελα ποτέ στη ζωή μου να εξαρτώμαι από έναν άνδρα.

Δείτε και την αποκλειστική συνέντευξη της Χριστίνας Κολέτσα στο περιοδικό Youweekly!

Είσαι ερωτευμένη αυτόν τον καιρό;

Όχι δεν είμαι ερωτευμένη. Αυτόν τον καιρό με ενδιαφέρει να είμαι καλά με τον εαυτό μου πρώτα απ’ όλα. Πιστεύω ότι στη φάση μου που είμαι αν έρθει κάποιος έρωτας θα με αποσυντονίσει και δεν το έχω ανάγκη αυτό καθόλου. Καλύτερα να μου συμβεί αργότερα, πάντως όχι τώρα.

Τελικά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο υπήρξε φλερτ;

Είναι πολύ κουραστικό όλο αυτό. Δημιουργήθηκε από το πουθενά. Δεν υπήρχε τίποτα απολύτως ποτέ μεταξύ μας. Δεν θέλω να απαντώ λοιπόν σε κάτι που δεν ισχύει. Το να ασχολείται κάποιος τόσο πολύ με την προσωπική ζωή κάποιου δεν μου βγάζει υγεία.