«Όλοι έχουν πεθάνει και είναι η σειρά μου» - Η εξομολόγηση της Άννας Φόνσου

«Εγώ δεν βλέπω τον εαυτό μου στις ταινίες»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Όλοι έχουν πεθάνει και είναι η σειρά μου» - Η εξομολόγηση της Άννας Φόνσου

Το πρωί της Τρίτης (28/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Άννα Φόνσου. Η γνωστή ηθοποιός, που πρόσφατα αναφέρθηκε στην εμπειρία της από το νοσοκομείο, που νοσηλεύονταν (δείτε την εδώ) μίλησε στους δημοσιογράφους του ALPHA, για την μεγαλύτερη φοβία της.

Η αποκάλυψη της Άννας Φόνσου για τον φόβο που έχει

«Σε μια ταινία έπρεπε ο Γιάννης να μου ριχτεί. Και του έλεγα “πιάσε με ρε Γιάννη και φίλησέ με για να βγει σκηνή” και μου λέει “δεν μπορώ, ντρέπομαι”», ξεκίνησε λέγοντας η Άννα Φόνσου.

«Εγώ δεν βλέπω τον εαυτό μου στις ταινίες γιατί σκέφτομαι ότι όλοι έχουν πεθάνει και είναι η σειρά μου. Φοβάμαι το θάνατο», συνέχισε να λέει η Άννα Φόνσου.

Να υπενθυμίσουμε ότι με αφορμή την εκδήλωση για τη βράβευση του Γιάννη Βογιατζή από τη Φίνος Φιλμ η Άννα Φόνσου παραχώρησε μεταξύ άλλων συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» όπου μίλησε για όλους και για όλα ενώ από την άλλη τόνισε χαρακτηριστικά γιατί δεν βλέπει τις παλιές ελληνικές ταινίες.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Ο Γιάννης είναι φίλος μου, είμαι θαυμάστριά του πολλά χρόνια. Έχουμε παίξει μαζί και θέατρο και κινηματογράφο. Αξίζει πάρα πολλά βραβεία και όχι μόνο αυτό.

Χαίρομαι που σήμερα θα του δώσουμε αυτή τη χαρά, που θα μας δει όλους κοντά του. Σε μια ταινία έκανα επίτηδες λάθος στο γύρισμα για να με ξαναφιλήσει.

Όχι, δεν βλέπω τον εαυτό μου στις παλιές ταινίες για πολλούς λόγους. Πρώτον, δεν είμαι και ποτέ στο σπίτι μου. Δεύτερον, είναι όλοι φίλοι μου και όλοι έχουν φύγει από τη ζωή και λέω… έρχεται και η σειρά μου, δεν κοιμάμαι τα βράδια».