Survivor All Star: «Αφού όλοι έχουμε μάθει ότι...» - Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή λίγο μετά την αποβολή του Γκότση & του Πιλίδη

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Αφού όλοι έχουμε μάθει ότι...» - Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή λίγο μετά την αποβολή του Γκότση & του Πιλίδη

Το βράδυ της Δευτέρας 27/3 προβλήθηκε άλλο ένα επεισόδιο του Survivor All Star και σε αυτό ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης αποβλήθηκαν, ο καθένας διότι παραβίασε διαφορετικούς κανόνες του παιχνιδιού (δείτε εδώ τι συνέβη).

Οι εξελίξεις, λοιπόν, αυτές, σχολιάστηκαν το πρωί της Τρίτης 28/3 από την εκπομπή του ALPHA, Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να εξηγεί πως δεν είναι σωστή η συμπεριφορά της παραγωγής, εφόσον κάθε φορά που παραβιάζεται κάποιος κανόνας λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε η συνάδελφός της, Τίνα Μεσσαροπούλου η οποία είχε μία πολύ εύστοχη απορία.

Το σχόλιο της Τσιμιτσιλή για το Survivor All Star

«Το να επιβάλεις και να επιβάλλεσαι και να θέλεις ο άλλος να τηρεί τους κανόνες και γενικά να είναι σωστός και συνεπής, εμένα δεν με χαλάει, αλλά δεν μπορείς να το κάνεις κατά το δοκούν. Δηλαδή, ή είσαι αυστηρός και παρακολουθείς τους πάντες που πάνε να προσπαθήσουν να βρούνε φαγητό, όχι "τώρα μου ξύπνησε με την Ασημίνα, μετά με τη Δαλάκα". Αφού όλοι έχουμε μάθει ότι τρώνε», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και η Τίνα Μεσσαροπούλου πρόσθεσε: «Έχω μια τεράστια απορία τι έγινε τελικά. Διότι η Ασημίνα δεν βγήκε εκ των υστέρων και είπε ότι δεν βρήκαν τίποτα; Και ο Ατζούν το είπε (δείτε εδώ τα στοιχεία που βρέθηκαν στο κινητό). Εμένα κάτι μου βρωμάει, θέλω να στο πω. Δηλαδή, κάθε φορά που κάτι γίνεται, πέφτουν λίγο τα νούμερα, πιάνουμε και δύο με ένα κινητό και ένα σάντουιτς στο στόμα. Ξέρω' γω τώρα;».