Survivor all star: «Δυστυχώς σε αυτά τα παιχνίδια δεν...» - Τα "καρφιά" της Μπέττυ Μαγγίρα για την παραγωγή του ΣΚΑΙ

Όλα όσα είπε στον αέρα του OPEN!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: «Δυστυχώς σε αυτά τα παιχνίδια δεν...» - Τα

Το πρωί της Τρίτης (28/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «ποιος είναι πρωινιάτικα;» αναφέρθηκαν τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες στο Survivor all star, σχετικά με τον Ηλία Γκότση και τον Γιωρίκα Πιλίδη. Εκτός από την αποβολή των δύο παικτών του ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ την ανακοίνωση του Λιανού) αναφέρθηκαν και στον άγριο τσακωμό του Άρη Σοϊλέδη με την Βρισηίδα Ανδριώτου, μέσω του twitter.

Το twitter είχε πάρει φωτιά με πολλά και διαφορετικά σχόλια βάζοντας στο στόχαστρο την παραγωγή, που φέτος δε σταματάει να κάνει κινήσεις ματ, αποβάλλοντας παίκτες με το παραμικρό - βλέπε Δαλάκα και Ασημίνα.

Ο Tζέιμς Καφετζής, πρώην παίκτης του ριάλιτι θέλησε μέσω twitter λοιπόν να πάρει θέση τονίζοντας, πως δεν υπάρχει διαγωνιζόμενος, που να μην έχει κλέψει ή πληρώσει με σκοπό να βρει τροφή (δείτε εδώ την αντίδραση της κοπέλας του Πιλίδη μετά την είδηση της αποβολής του).

Κάτω από το post του λοιπόν, έγινε το έλα να δεις, αφού σχολίασαν Κάτια Ταραμπανκο και κυρίως Σοϊλεδης και Βρισηίδα με τους 2 να κάνουν απίστευτες αποκαλύψεις για όσα συνέβαιναν πέρυσι στον Άγιο Δομίνικο.

Surrvivor 1

Surrvivor 2

Surrvivor 3

Όλα αυτά, δεν γινόταν να μείνουν ασχολίαστα από την Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία σε καθημερινή βάση πλέον σχολιάζει το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Τα σχόλια την Μπέττυ Μαγγίρα για την αποβολη του Survivor και τον τσακωμό στο twitter

«Δεν είναι λίγο σαν διάλογος σεναρίου στη Λάμψη; Απ’ ό,τι κατάλαβα, έφαγαν όλοι στο Survivor, άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο», είπε στην αρχή η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Η παραγωγή αποφάσισε να κάνει το Survivor με αυτούς τους ανθρώπους και αποδεικνύεται ότι ήταν όλο λάθος. Έκλεψαν όλοι. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν τόσο θράσος αυτά τα παιδιά. Βλέπεις ότι έφυγαν η Δαλάκα και η Ασημίνα, δεν αισθάνθηκαν ότι: ωχ, θα γίνει όντως αυτό που είπαμε;», ανέφερε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Εγώ καταλαβαίνω ότι κανένας δε μπορεί να μην κλέψει για να φάει με κάποιον τρόπο. Αυτό δείχνει δύο πράγματα. Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα, γιατί προφανώς η πείνα είναι τόσο μεγάλη. Αν τρελαίνεσαι από την πείνα, δεν έχεις καθαρή σκέψη και δεν αντέχεις… εμείς δεν το ‘χουμε ζήσει αυτό», συμπλήρωσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Και δεν έχουν να κάνουν τα λεφτά με την πείνα. Δεν σκέφτεσαι εκείνη την ώρα ότι θα μπουν τα λεφτά και χορταίνεις. Πεινάς, τέλος. Άρα αυτό σημαίνει ότι πεινάνε τόσο πολύ που δεν τους νοιάζει. Όλοι κοιτάνε να έχουν ένα κινητό. Το θέμα είναι ότι συμβαίνει παντού αλλά η παραγωγή δεν μπορεί να βρει έναν τρόπο να τους περιορίσει;», είπε κλείνοντας η παρουσιάστρια.