«Ό,τι πω, τα ίδια λεφτά παίρνω, δεν ξέρω αν παίρνετε άλλα λεφτά περίεργα από κάτω...» - Το ξέσπασμα του Λιάγκα μετά το "σκάνδαλο" για Μικρούτσικο & Τρέμη

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ό,τι πω, τα ίδια λεφτά παίρνω, δεν ξέρω αν παίρνετε άλλα λεφτά περίεργα από κάτω...» - Το ξέσπασμα του Λιάγκα μετά το

Πριν από λίγες ημέρες ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραχώρησε μία συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό, στην οποία ανέφερε πως είχε σεξουαλικές επαφές με την Όλγα Τρέμη, τονίζοντας πως ήταν ο πρώτος άνδρας με τον οποίο είχε συνάψει σχέσεις η δημοσιογράφος. Η αποκάλυψή του αυτή προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, καθώς θεωρήθηκε πως έτσι προσβάλλει τη γυναίκα που κάποτε είχε στο πλευρό του και η οποία πλέον έχει τη δική της οικογένεια (δείτε εδώ την πρώτη της δήλωση).

Μάλιστα, σχολιάστηκε και από την εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, και από τον Γιώργο Λιάγκα συγκεκριμένα (δείτε εδώ τι είπε), ωστόσο τα λόγια του από πολλούς θεωρήθηκαν "περίεργα" και όπως αποκάλυψε ο ίδιος το πρωί της Τρίτης 28/3 στον αέρα, ορισμένοι είπαν πως πήρε λεφτά για να κάνει αυτές τις δηλώσεις. Γι' αυτό και ξέσπασε και έκλεισε στόματα με την απάντησή του.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για τα χρήματα μετά το "σκάνδαλο" με την Τρέμη και τον Μικρούτσικο

«Γνωρίζετε όλοι τις αντιδράσεις που δημιούργησε η συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου σε περιοδικό, που αναφέρθηκε στην επαφή του, τέλος πάντων, με την κυρία Όλγα Τρέμη. Εμείς, μάλιστα, τοποθετηθήκαμε και ο ομιλών τοποθετήθηκε λέγοντας ότι το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης, κατά την ταπεινή μου γνώμη, δεν την είχε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αλλά αυτοί που δεν προστάτεψαν τον Ανδρέα Μικρούτσικο, μάλιστα, όταν είναι ομόσταβλοι. Όταν το περιοδικό και το μέσον που δουλεύει ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι η ίδια εταιρία.

Άρα, λοιπόν, ένας νοήμων άνθρωπος, το μόνο που κάνει, όταν βλέπει κάτι ότι είναι λάθος και ότι θα σχολιαστεί, τον προστατεύει. Και είπα εγώ αυτό και βγήκαν κάποιοι και είπαν ότι παίρνω και πολλά λεφτά. Ό,τι πω, τα ίδια λεφτά παίρνω. Δεν ξέρω αν έχετε μάθει εσείς αλλιώς και παίρνετε άλλα λεφτά περίεργα, από κάτω, από πάνω. Εγώ τα ίδια λεφτά παίρνω και μάλιστα όλα νόμιμα»